14 Απρ 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΖΗΤΑΕΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ.

ΟΜΩΣ .....

ΑΥΤΟ ΤΟ "ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ" ΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ ? ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ? ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ "ΒΟΗΘΗΣΑΝ" ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ) ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΕΔΩ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ.

ΛΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΑΠΕΛΑΣΗ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ , ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΤΟΧΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ .... ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ? ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ (ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΕΣΤΕ ΤΟΣΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ?) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΥΓΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΥΠΟΘΑΛΠΤΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΓΕΝΙΚΟΛΟΓΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ .

ΑΠΟΜΟΝΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΤΕ ΟΤΙ ΟΝΤΩΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ . Η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: