18 Μαΐ 2009

Η κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΜΑΖΩΞΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

ΜΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ..... ΓΙΑ ΤΣΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ

(ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟ http://taxalia.blogspot.com/ , ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ)... ΒΓΑΙΝΕΙ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ , ΕΙΧΑΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ : ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ? ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΟΥΜΕ ? ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΠΡΕΠΕΙ" ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ?

"ΑΥΤΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ"

ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ..... ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΙΣΧΥΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ "ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ" . ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙΑ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ. ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΥΘΟΙ.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΜΑΖΩΞΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ , ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΜΜΕ.

ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ? Ο ΛΑΟΣ Ή ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ ?

(ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΕΚΔΟΘΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ .... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΕΙΠΑΜΕ ? ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ....)

Δεν υπάρχουν σχόλια: