23 Μαΐ 2009

ΟΙ ΑΣΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ

http://curiousexpeditions.org/wp-content/uploads/2008/02/ottoman_empire.jpg

ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.


ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΑΝΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΣΕ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ . ΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ . ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ 7ο ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ , ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΘΑ ΠΕΙΤΕ. ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ?

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ : "Αυτή τη στιγμή στις γύρω περιοχές δεν σημειώνεται καμία εξέλιξη χωρίς τη βούληση της Τουρκίας, χωρίς να το έχει υπόψη της η Τουρκία και χωρίς να το εγκρίνει η Τουρκία"

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ? ΕΔΩ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ .... ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΑΝΑΚΗΡΥΧΘΕΙ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Ή ΝΟΜΙΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΙΕΖΕΙ ΓΙΑΥΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ. ΕΞΑΛΛΟΥ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ (ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΡΚΩΝ).

http://4.bp.blogspot.com/_u0XIriS-d3c/SaQuiSI4cuI/AAAAAAAAEL4/HtwEH7ijh8o/s400/_7319_turkish-army-8-10-2003.jpg

ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ : "Ο αγώνας τώρα, δεν είναι πόλεμος για ανεξαρτησία. Είναι ένας αγώνας να μετατρέψουμε την Τουρκία σε μίαν από τις μεγαλύτερες δυνάμεις του κόσμου"

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΠΟΥΛΑΣ" ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ "ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ" ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΖΟΦΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ , ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΗΘΕΝ "ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ" ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΟΣΕΛΚΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΙΩΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ. ΑΠΛΩΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ "ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ" ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ..... ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ.

ΤΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΕΡΟΥΓΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ

http://media.npr.org/news/specials/mideast/the_west/ottoman-17century.jpg

ΗΔΗ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΟΠΩΣ :

ΑΣΕΒΕΙΣ !!!!!

[ΙHA.jpg]

Δεν υπάρχουν σχόλια: