10 Ιουν 2009

Ο .... ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ

Εχουν περάσει πάνω από δεκαπέντε χρόνια από τότε που ο κ. Θ. Πάγκαλος είπε ότι δεν καταλαβαίνει γιατί ένας σοσιαλιστής αισθάνεται την ανάγκη να ζει στην Εκάλη, αφήνοντας σαφή αιχμή κατά του Ανδρέα Παπανδρέου . Χθες, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του επιτελικού κύκλου Οικονομίας, προχώρησε σε μια παραλλαγή της παραπάνω ρήσης.

«Επειδή όλοι εμείς ζούμε σε περιοχές χωρίς πρόβλημα ασφάλειας» τόνισε ο πρώην υπουργός, «πρέπει να προσπαθούμε να καταλαβαίνουμε και αυτούς που ζουν σε περιοχές με προβλήματα ασφάλειας».

Η νέα παγκαλική νουθεσία συνδέεται ασφαλώς με τη σοβαρή αύξηση της εκλογικής επιρροής του ΛΑΟΣ, εξέλιξη που αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης σε όλα τα κόμματα. Το ευχάριστο είναι ότι ο κ. Πάγκαλος και οι υπόλοιποι σύντροφοι έχουν λύσει το υπαρξιακό πρόβλημα και έχουν καταλάβει γιατί ένας σοσιαλιστής αισθάνεται την ανάγκη να διαμένει σε καλή περιοχή.

Το σύγχρονο πρόβλημα είναι ότι για να συνεχίσει να διαμένει ένας σοσιαλιστής σε καλή περιοχή θα πρέπει να πείσει τους «πελάτες» του ότι καταλαβαίνει τους κινδύνους που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν στις περιοχές όπου διαμένουν.

ΠΗΓΗ


ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ κ. ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ . ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ "ΚΟΛΛΑΓΑΝ" ΣΤΟΝ ΟΤΣΑΛΑΝ ? Η ΑΛΑΖΟΝEΙΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ , ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ .... Η ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ , ΜΗΔΑΜΙΝΗ , ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ "ΕΚΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: