20 Ιουν 2009

Nicolas Sarkozy: “Ο Εξισλαμισμός είναι αναπόφευκτος”

freefotos.gr

Ναι, σωστά το διαβάσατε! Ο Sarkozy πιστεύει, και το διακηρύσσει δημόσια, ότι ο εξισλαμισμός της Ευρώπης είναι αναπόφευκτος και η διαδικασία τούτη θα ολοκληρωθεί μέσα σε λίγες δεκαετίες. Αυτά διάβασα και προσγειώθηκα στην ωμή πραγματικότητα. Βέβαια ο Sarkozy δεν είναι ουτοπιστής, και φαντάζομαι δε θα είναι ούτε κρυφο-ισλαμόφιλος. Είναι απλά ρεαλιστής και γνωρίζει αριθμητική. Σκέπτεται ότι, αφού η υπογεννητικότητα στην Ευρώπη καλπάζει λόγω… "ανόδου" του βιοτικού επιπέδου (και καθόδου του πνευματικού επιπέδου, θα πρόσθετα εγώ), η λύση στο πρόβλημα δε μπορεί παρά να είναι εισαγόμενη! Και αυτή η εισαγωγή μεταναστών είναι κατά 80% Μουσουλμανική!

Η γηραιά ήπειρος, λοιπόν, καλπάζει προς... δημογραφική κρίση! Η ίδια η Ευρώπη αρνείται το δημογραφικό της μέλλον και υπογράφει την καταδίκη του πολιτισμού της, με τα όποια χάλια έχει τέλος πάντων, χρησιμοποιώντας εκτός των άλλων και δύο άκρως αποτελεσματικά μέτρα: Πρώτον τις μαζικές αμβλώσεις και δεύτερον την προώθηση του γάμου μεταξύ ομοφυλόφιλων.

Βέβαια το Ισλάμ δεν είναι μόνο μια θρησκεία. Είναι η συγχώνευση του εγκόσμιου με το “πνευματικό”, και στο πλαίσιο αυτό, όπου επικρατεί ο φονταμενταλισμός, τείνει να επιβάλλει τον Ισλαμικό νόμο κι ένα ανελεύθερο μοντέλο ζωής, τη θεοκρατία. Εδώ ακριβώς έγκειται η απειλή για τη Δύση και τον πολιτισμό της. Ούτως εχόντων των πραγμάτων, ο Γάλλος Πρόεδρος, την ανάγκη φιλοτιμία ποιών, έχει αρχίσει να εξυμνεί τον Ισλαμικό πολιτισμό! Μάλιστα, προβλέπει ότι στα επόμενα τρία χρόνια θα δούμε τις πρώτες μετατροπές εκκλησιών σε τζαμιά! Επιπλέον, η Γαλλική κυβέρνηση στηρίζει σθεναρά τη διδασκαλία της Αραβικής γλώσσας και του πολιτισμού στα Γαλλικά σχολεία. Ακόμη, ο Nicolas Sarkozy εκθειάζει πολύ τη λάμψη της πολιτιστικής και πνευματικής Αραβικής προσφοράς στον κόσμο!

Όπως καταλαβαίνετε, από άποψη δημογραφικού και εργασιακού, στην Ελλάδα η κατάσταση είναι ακόμη πιο κρίσιμη. Η χώρα μας είναι πρώτη σε τροχαία ατυχήματα που αφανίζουν κυρίως νέους ανθρώπους, ενώ περισσότεροι εκφυλίζονται και χάνονται πρόωρα μέσα στον απατηλό κόσμο των ναρκωτικών. Σαν αποτέλεσμα όλων των προαναφερθέντων, η Ελλάδα έχει το μικρότερο δείκτη γεννητικότητας στη Ευρώπη – μόλις 0.9. Όταν σε αυτά προστεθεί και το γεγονός ότι οι νέοι περιφρονούν τις χειρωνακτικές εργασίες, και σπουδάσαντες και μη στρέφονται προς εργασίες γραφείου και κυρίως στο Δημόσιο, το πρόβλημα γίνεται οξύτερο και αμεσότερο. Δει δη εργατικών χειρών, και οι Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες το γνωρίζουν καλά αυτό και δε φεύγουν με καμία επιχείρηση "σκούπα". Όπως είπε ο πρόεδρος των Μουσουλμάνων Ελλάδας σε τηλεοπτική εκπομπή, "κάποτε όλοι θα νομιμοποιηθούν"! .....

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: