5 Αυγ 2009

ΚΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΓΑΖΑ ?

http://www.wftucentral.org/wp-content/papandreu-israel.jpg

Έξαλλοι
είναι οι Παλαιστίνιοι με τη στάση του Παπανδρέου απέναντι στους Ισραηλινούς. Στην ομιλία του , στο συνέδριο της Φατάχ, δεν τήρησε καν τα προσχήματα και δεν είπε κουβέντα για τη σφαγή στη Γάζα όπου έχασαν τη ζωή τους από τις Ισραηλινές επιθέσεις χιλιάδες άμαχοι Παλαιστίνιοι. Μίλησε για 12 λεπτά, αναφέρθηκε στους δεσμούς του πατέρα του με τον Γιάσερ Αραφάτ αλλά τσιμουδιά για την ταμπακέρα.

Στην ουσία προσπάθησε να κοροϊδέψει τους επικεφαλής του Παλαιστινιακού κόμματος επικαλούμενος δηλώσεις του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ και του Μπάρακ Ομπάμα οι οποίοι έχουν στηλιτεύσει την αιματοβαμμένη επέλαση των Ισραηλινών. Δεν θα μπορούσε φυσικά να κάνει κάτι παραπάνω καθώς, Αντιπρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς είναι ο φίλος του και σφαγέας των Παλαιστινίων Εχούντ Μπάρακ. Γι΄ αυτό και ο Παπανδρέου όταν γίνονταν οι σφαγές δεν έλεγε κουβέντα.

Η ομιλία του προκάλεσε πολλές αντιδράσεις και στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ με τους βασικούς του αντιπάλους να τον κατηγορούν για πρωτοφανή φιλοαμερικανισμό. . «Πήγε εκεί κάτω κι αντί να μεταφέρει την αγανάκτηση και τη θλίψη μας για τον χαμό τόσων χιλιάδων ανθρώπων , μιλούσε για τις πρωτοβουλίες του Ομπάμα» έλεγαν και ξανάλεγαν.

H ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


ΠΗΓΗ

http://www.drteddy.gr/wp-content/uploads/2008/01/gaza-martyr.jpg

http://www.antinews.gr/blogimages/gaza42.jpg

http://www.sigmalive.com/files/imagecache/full_image/files/node_images/3/1/5/21315/gaza_deadmother_kids.jpg

http://3.bp.blogspot.com/_weuSceyB6_M/SWzXZrmO-HI/AAAAAAAAAC8/QTq_1l3smBU/s400/Gaza+6.jpg

http://electronicintifada.net/bytopic/uploads/gaza-funeral-483.jpg

http://2.bp.blogspot.com/_p-7__8cXgA0/SbGytFHy1pI/AAAAAAAAABc/QqubTVUW_EQ/s320/gaza1.jpg

http://www.huffingtonpost.com/huff-wires/20081227/ml-israel-palestinians/images/1e9ce654-f2a5-4d3f-bf6d-ba53b45386d1.jpg

http://cache.daylife.com/imageserve/0dXe3EIdnZ83q/610x.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: