28 Σεπ 2009

Στις ..σκοτεινές δυνάμεις του διαδικτύου τα ρίχνει τώρα η Λούκα Κατσέλη

http://i36.tinypic.com/y330w.jpg

Μετά το σάλο που προκάλεσε η δήλωσή της για τα…καημένα τα παιδιά που έβαλαν βόμβα στο σπίτι της (http://www.antinews.gr/?p=16227) η Λούκα Κατσέλη μόλις ανέβασε στην προσωπική της ιστοσελίδα την εξής ανακοίνωση:

Ανακοίνωση

Η παρακάτω ανακοίνωση στην ιστοσελίδα μου δεν προέρχεται από εμένα, αλλά είναι προϊόν κακόβουλης επίθεσης.

Προεκλογικό τρικ της ΝΔ οι συλλήψεις των παιδιών

Σχετικά με την υπόθεση της σύλληψης των φερόμενων ως μελών της οργάνωσης “Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς”, θα ήθελα να τονίσω οτι όσο περνάει απο το χέρι μου δεν θα επιτρέψω σε κανένα δημοσιογράφο ή μή, για πολιτικές σκοπιμότητες να καταστρέψει το μέλλον εικοσάχρονων παιδιών. Είναι προφανές οτι πρόκειται για προεκλογικό τρικ της ΝΔ, πάνε να μετατρέψουν 20αχρονα παιδιά σε αδίστακτους τρομοκράτες!

Δυστυχώς, τις τελευταίες ημέρες η δημοκρατία πλήττεται με πολλούς τρόπους….”

Αδυνατούμε πραγματικά να το σχολιάσουμε. Μπήκαν χάκερς στο σαϊτ και δεν το ρίξαν; Όλο το βράδυ και σήμερα το πρωί έπαιζε και η κ. Κατσέλη τώρα το πήρε χαμπάρι; Έλεος…

ΠΗΓΗ

ΜΙΑ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΑΣΟΚ ..... ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΥΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΛΛΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΟ ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΞΩΤΙΚΑ Ή ΤΙΠΟΤΑ ΤΡΟΛΛ (ΚΑΙ Ο ΣΡΕΚ ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΦΙΣΑ ?) ...... ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΩΝ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΤΡΑΒΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥΣ ..... ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: