11 Σεπ 2012

ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ ΛΕΝΕ ...



Άσχημα τα νέα για το γνωστό αριστερό «σύστημα» που λυμαίνεται τη χώρα, συνεπικουρούμενο και από αρκετά ΜΜΕ. Δυστυχώς για όλους αυτούς που βιάστηκαν να αποδώσουν τη δολοφονία του άτυχου Ιρακινού σε υποτιθέμενα «φασιστοειδή» στοιχεία και νεοναζί τελικά η αλήθεια αποδείχθηκε σκληρή για αυτούς αλλά και όλους του λάτρεις των κάθε λογής αλλοδαπών.

Έτσι πιο συγκεκριμένα ενας αλλοδαπός φέρεται να είναι ο δράστης της δολοφονίας ενός 20χρονου Μαροκινού -και όχι Ιρακινού όπως είχε αρχικά αναφερθεί- τον περασμένο Αύγουστο, στο κέντρο της Αθήνας και η οποία είχε ξεσηκώσει θύελλα διαμαρτυριών, από τους γνωστούς «αλλοδαπολάτρες» εναντίον της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με στοιχεία και μαρτυρίες που φέρεται να έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί ο 20χρονος δέχθηκε τα κτυπήματα ενός άλλου αλλοδαπού με ογκώδες αντικείμενο και ύστερα με ένα μαχαίρι, μετά από απόπειρα κλοπής...

Ο 20χρονος είχε τραυματισθεί θανάσιμα - το πρωί της 11ης Αυγούστου 2012 - στην οδό Αναξαγόρα ύστερα από συμπλοκή με αγνώστους.

Αρχικώς είχε αναφερθεί ότι ο 20χρονος ήταν Ιρακινής καταγωγής, όμως από νεώτερες έρευνες διαπιστώθηκε ότι κατάγεται από το Μαρόκο και είχε αλλοιώσει τα στοιχεία της ταυτότητάς του.
Σε πρώτη φάση δόθηκε η εντύπωση ότι η δολοφονία του 20χρονου ήταν έργο ρατσιστών αφού συνδυάσθηκε με ένα περιστατικό που σημειώθηκε λίγη ώρα νωρίτερα, στην ίδια περιοχή, με τον ξυλοδαρμό ενός Ρουμάνου από αγνώστους –πιθανότατα αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο Ρουμάνος μόλις συνήλθε συνάντησε έναν Μαροκινό που ήταν φίλος και ομοεθνής του δολοφονηθέντα. Ο μετανάστης από την αφρικανική χώρα έδειξε στον Ρουμανο τον τραυματισμένο φίλο του που ήταν αιμόφυρτος πεσμένος στην οδό Αναξαγόρα. Ο Μαροκινός στην κατάθεσή του υποστήριξε ότι οι άγνωστοι που κτύπησαν τον Ρουμάνο, μαχαίρωσαν και τον φίλο του.

Όμως πλέον τα στελέχη της λεωφόρου Κατεχάκη έχουν μια διαφορετική εικόνα του περιστατικού και μιλούν για μια «εντελώς λάθος αρχική εκτίμηση». Διαπιστώθηκε ότι «ο ξυλοδαρμός του Ρουμάνου είναι απολύτως άσχετος με τον φόνο του Μαροκινού και επιπλέον ο δράστης της εγκληματικής ενέργειας στην οδό Αναξαγόρα είναι αλλοδαπός για τον οποίο συγκεντρώνονται επιβαρυντικά στοιχεία».



Στο σημείο αυτό θα ήταν ενδιαφέρον να θυμηθούμε μερικές από τις αντιδράσεις του «συστήματος» το οποίο και έσπευσε να την εκμεταλλευτεί πολιτικά βλέποντάς την ως ευκαιρία για την ανακοπή της δικής του συντριβής:

«Παράλληλα με το πογκρόμ που οργανώνει η κυβέρνηση, τον «Ξένιο Δία» τον εφαρμόζουν και συμμορίες φασιστοειδών που ξυλοκοπούν και μαχαιρώνουν τα θύματα των πολέμων, των δουλεμπόρων και της εκμετάλλευσης. Ο νεαρός Ιρακινός που δολοφονήθηκε άγρια και άνανδρα στο κέντρο της Αθήνας είναι μόνο ένα από τα θύματά τους. Η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες. Ο λαός δεν πρέπει να ανεχτεί την απάνθρωπη βία κατά των μεταναστών», έλεγε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή του ΚΚ Ελλάδος.

«Η εξοργιστική δολοφονία του Ιρακινού μετανάστη (του οποίου το όνομα η Αστυνομία απαξίωσε να ανακοινώσει) αποτελεί την κορυφαία (και πλέον φρικτή) πράξη του τελευταίου κύματος ρατσιστικής βίας. Την ώρα που η κυβέρνηση εξαπολύει το αντιμεταναστευτικό πογκρόμ υπό την κυνική επωνυμία “Ξένιος Ζευς”, τα αποβράσματα της Χρυσής Αυγής έρχονται να λειτουργήσουν σαν υποστηρικτικό σώμα της Αστυνομίας ξυλοκοπώντας και μαχαιρώνοντας μετανάστες», έλεγε στην οργίλη ανακοίνωσή το αυτοαποκαλούμενο  «Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά δικαιώματα».

Φυσικά από το τότε παραλήρημα εναντίον της ΧΑ δεν θα μπορούσε να λείψει και το ΣΥΡΙΖΑ- Ε Κου Μου»

«Τα εγκλήματα ρατσιστικής βίας και φυλετικού μίσους πυκνώνουν με το γενικότερο πολιτικό κλίμα στοχοποίησης της μετανάστευσης, ως της αιτίας όλων των δεινών της χώρας, να ενισχύει τέτοιου είδους φαινόμενα. Το πρόβλημα της εγκληματικότητας, που δεν μπορεί να ταυτίζεται με τους μετανάστες, αλλά και το ζήτημα της μετανάστευσης απαιτούν ολοκληρωμένη, υπεύθυνη και συνολική αντιμετώπιση. Δεν μπορεί η κυβέρνηση με τον τρόπο που αντιμετωπίζει αυτά τα θέματα να καλλιεργεί ένα κλίμα μισαλλοδοξίας και να «κλείνει τα μάτια» σε αυτές τις επιθέσεις ρατσιστικής βίας και μίσους. Αλλοίμονο για την κοινωνία αν επικρατήσει η αντίληψη περί συμψηφισμού και συλλογικής ευθύνης και αν ο κύκλος βίας συνεχισθεί»

Τώρα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί;

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr




σ.σ.  Μην ξεχνάμε και την προκλητικότατη δήλωση του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαου Δένδια 

«Εκφράζω την βαθύτατη θλίψη μου στους οικείους του υπηκόου Ιράκ, ο οποίος τραυματίσθηκε θανάσιμα από αγνώστους. Δηλώνω προς κάθε κατεύθυνση ότι η Πολιτεία θα είναι αμείλικτη προς όλους τους δράστες εγκληματικών ενεργειών, οποιαδήποτε υποτιθέμενη πρόφαση κι αν βρίσκουν. Ζήτησα ήδη από την Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας την επιτάχυνση των ενεργειών για την ανακάλυψη των δραστών της δολοφονικής επίθεσης, προκειμένου να οδηγηθούν το συντομότερο δυνατόν ενώπιον της Δικαιοσύνης»

κ. Υπουργέ βιαστήκατε κάτω από την πίεση να επιδείξετε "δημοκρατικά" πιστοποιητικά , αντί να περιμένετε την έρευνα δείξατε με το δάχτυλο ουσιαστικά προς άλλη κατεύθυνση , σφάλμα ... και πάντως θα θέλαμε να μάθουμε πόσες δηλώσεις έκφρασης θλίψης έχετε κάνει σε οικογένειες Ελλήνων που έπεσαν θύματα των παντός είδους λαθρομεταναστών εγκληματιών που πλιατσικολογούν ανεμπόδιστα την χώρα και τα ίδια μας τα σπίτια ή για πόσα εγκλήματα κατα Ελλήνων πολιτών έχετε ζητήσει "την επιτάχυνση των ενεργειών" ; εμείς έχουμε ακούσει για 2 , για τον υποτιθέμενο ιρακινό και για την καταστροφή των πάγκων των παράνομων μεταναστών μικροπωλητών από μέλη της Χρυσής Αυγής , πράξη εν τω μεταξύ έχει ευρεία υποστήριξη μέσα στην ελληνική κοινωνία 

κ. Υπουργέ δεν μπορεί να υποκαταστήσει κάποιος κάτι που δεν υπάρχει , και στις συγκεκριμένες περιπτώσεις "υποκατάστασης" το κράτος δεν ήταν εκεί όπως συνήθως 



Δεν υπάρχουν σχόλια: