22 Φεβ 2009

ΝΕΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΡΙΤΖΑΙ

Απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού πραγματοποίησαν, για δεύτερη φορά, το μεσημέρι της Κυριακής οι υπόδικοι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριτζάι μαζί με άλλους 2 κρατουμένους.Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, οι δύο άνδρες κατάφεραν να βγουν από την απομόνωση, όπου κρατούνταν, στον προαύλιο χώρο των φυλακών και εν συνεχεία ανέβηκαν με ανεμόσκαλα στο ελικόπτερο.Το ελικόπτερο είχε προσγειωθεί στην ταράτσα της τρίτης πτέρυγας των φυλακών, από όπου πέταξε την ανεμόσκαλα.

Οι φύλακες που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο των φυλακών άνοιξαν πυρ εναντίον των δραπετών, χωρίς να προλάβουν όμως να τους σταματήσουν.Το ελικόπτερο βρέθηκε σε χωράφια ανάμεσα στο Πολυδένδρι και το Καπανδρίτι. Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραπετών.Στις φυλακές του Κορυδαλλού σπεύδει ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας.

Το ελικόπτερο είχε απογειωθεί από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και στο σχέδιο πτήσης είχε δηλώσει ως προορισμό την Ιτέα, τον οποίο άλλαξε κατά την πτήση.Οι Βασίλης Παλαιοκώστας και Αλκέτ Ριτζάι είχαν μεταφερθεί πρόσφατα στις φυλακές Κορυδαλλού από σωφρονιστικά ιδρύματα της επαρχίας, καθώς επρόκειτο να δικαστούν για την προηγούμενη απόδραση με ελικόπτερο που είχε γίνει στις 4 Ιουνίου 2006.

ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ , Ο "ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ" ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ κ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ , ΑΦΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΠΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΡΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ....

ΑΣ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΛΩΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ .

Ο "ΓΚΑΝΤΙ" - ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΛΗΡΗ ΑΤΑΞΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ..... ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΡΚΕΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: