16 Φεβ 2009

ΓΙΑ ΤΟΝ ABDULLAH "APO" OCALAN

[imrali-ocalan_300.jpg]

[imrali-ocalan-oda_300.jpg]

[ocalan-imrali-od.jpg]

http://3.bp.blogspot.com/_uqybC0MN_mE/STgTGneyNdI/AAAAAAAADa8/pppRF9oOWCc/s400/3.gif

http://2.bp.blogspot.com/_fFzz5-beCGw/R1Cr5hglCXI/AAAAAAAAAIs/5bT0IGdmO4Y/s1600-R/ocalan2.gif

http://www.bulgarmak.org/otsalan.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_-Ayr9ZiFsVQ/SFQzHPMZnjI/AAAAAAAACsc/ARQNuSiMfUw/s400/untitled.bmp


ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΓΕΤΕΣ . ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΖΟΥΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

«Υποστηρίζουμε το δικαίωμα του κουρδικού λαού για ελευθερία και ανεξαρτησία καθώς και το δικαίωμά του να αποκτήσει το δικό του κράτος, όπως το κάνουμε για κάθε λαό της υφηλίου, ανεξάρτητα από το ποιος κατευθύνει τον αγώνα αυτό. Τον υποστηρίζουμε σαν θέμα αρχής, όπως υποστηρίζουμε τον αγώνα των Παλαιστινίων, των Πολισάριος, των Λατινοαμερικάνων και κάθε άλλου λαού χωρίς να κοιτάζουμε την ιδεολογική τους τοποθέτηση, όπως συνηθίζουν να κάνουν τα πολιτικά κόμματα., Τον υποστηρίζουμε και τον προβάλλουμε με τον ίδιο τρόπο που εμείς ζητούμε από τους άλλους λαούς να κάνουν για το δικό μας αγώνα ενάντια στην τουρκικήκατοχή. Υποστηρίζουμε τον αγώνα του κουρδικού λαού στο τουρκοκρατούμενο Κουρδιστάν, γιατί το ΡΚΚ πολεμά ενάντια στους δικούς μας κατακτητές. Η νίκη του κουρδικού λαού θα θέσει τέρμα στην τουρκική κατοχή της Κύπρου . Υποστηρίζουμε τον αγώνα αυτό γιατί οι Κούρδοι αντάρτες πολεμούν και για την Κύπρο, Ο τουρκικός στρατός κατοχής , είτε βρίσκεται στο Κουρδιστάν, είτε στην Κύπρο, συνεχίζει να παραμένει στρατός κατοχής. Ας μην ξεχνάμε τα λόγιατου Βιετναμέζου στρατηγού Γκιαπ : Μέτωπο δεν υπάρχει. Το μέτωπο είναι μόνο εκεί που βρίσκεται ο εχθρός».

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

2 σχόλια:

Κωνσταντίνος είπε...

Στο μοτο που χρησιμοποιείς σχετικά με αυτούς που γράφουν ιστορία, εγώ θα συμπλήρωνα "και υπάρχουν και αυτοί που δεν αντέχουν ούτε να την διαβάσουν (την ιστορία)"
Καλή δύναμη
Κωνσταντίνος

kostasxan.blogspot.com

Από Ξάνθη

ΥΠΕΡΙΩΝ είπε...

συμφωνώ απόλυτα , νασαι καλά , το ίδιο και σένα