16 Φεβ 2009

Μείζονα πρόκληση με το .. καλημέρα απ΄ την Τουρκική Τράπεζα στην Κομοτηνή.

[ζιρ.jpg]

Η τουρκική τράπεζα "Ζiraat Bankasi",η οποία όπως έχουμε πει πρόκειται να εγκαινιάσει αυτή τη βδομάδα τα δύο πρώτα της καταστήματα στην ελληνική αγορά,ένα εκ των οποίων στο κέντρο της Κομοτηνής (και ένα στην πρωτεύουσα), μετά την αδειοδότησή της από την ελληνική νομισματική αρχή,επέλεξε να ξεκινήσει την παρουσία της στη χώρα προκαλώντας..
Συγκεκριμένα , η Τουρκική Τράπεζα επέλεξε να τυπώσει και να αποστείλει τις προσκλήσεις των εγκαινίων του καταστήματος Κομοτηνής μονάχα στην Τουρκική και την Αγγλική γλώσσα ακόμα και αν αυτές είχαν ως αποδέκτες τις αρχές του Τόπου (δημάρχους , περιφερειάρχες , πολιτευτές κλπ..)!
Στις προσκλήσεις της μάλιστα αναφέρεται η Κομοτηνή με το τουρκικό όνομα «Γκιουμουλτζίνα»!
Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης πάντως , κ. Δημ. Σταμάτης,επέλεξε να επιστρέψει την πρόσκληση ως "απαράδεκτη και προσβλητική για την Ελλάδα", για την μη χρήση της Ελληνικής γλώσσας.

ΑΠΟ ΤΟ GREECE-SALONICA

ΚΑΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ , ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.
ΠΑΝΤΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ "ΕΞΕΓΕΡΣΗ" ΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΘΙΚΤΗ.

ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ "ΜΕΓΑΛΗΣ" ΕΠΕΝΔΥΣΗΣ .

Δεν υπάρχουν σχόλια: