14 Φεβ 2009

ΤΙ ΕΙΝΑΙ H ΛΕΣΧΗ BILDERBERG? Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ


ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΚΑΛΑ Η ΛΕΣΧΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΥΝΑΞΗ ΑΝΘΡΩΠΩΝ , Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ (ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ) ΓΙΑ ΤΟ YOUTUBE ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΝΤΑΛΛΑΣΟΥΝ SMS ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ ΣΤΟ GARDEN ΔΗΛ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ . ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΑΝ .

ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ κ. ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ , ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΕΝΑΜΙΣΙ ΛΕΠΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΨΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΙ ΤΥΠΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΣΑΣ ( ΜΟΝΟ 150 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ) ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥΛΑ ... ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ , ΜΑΛΛΟΝ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ.

ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΛΑΕ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕ ΤΟΥΣ , ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΑΡΕΤΕΣ ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΕΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: