6 Φεβ 2009

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΙΣ ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ


http://www.takegreatpictures.com/content/images/Shimon_Peres.jpg

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ» ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΡΕΣ ,ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΛΜΕΡΤ ,ΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΛΙΒΝΙ ,ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ.


Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 13 ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΕΙ ΓΙΑ «ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ» ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ.


Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΜΗ-ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΟΥΣ ΛΑΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.


ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ «ΒΑΘΥ» ΚΡΑΤΟΣ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.


ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ (ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΩΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ Η ΙΔΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ (ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΥΡΔΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ .

ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΟΤΕ ΟΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΛΗΦΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΜΙΑΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ….. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.


ΑΠΟ ΤΗΝ HURRIYET


Δεν υπάρχουν σχόλια: