19 Μαρ 2009

ΟΜΠΑΜΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ

http://www.nicolausassociates.com/images/Our-US-Flag-Cover-Reduced.jpg

ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ , ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ

- Ο ΟΜΠΑΜΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΝΙΚΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

- ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΝΩ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΑΡΜΕΝΙΑΣ.

- ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΛΥΦΕΙ ΤΟΣΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΤΑ ΑΠΟΚΡΥΦΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΒΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ ΟΙ GI JOE ΑΠΟ ΤΟ ΙΡΑΚ.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ

- ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ , ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ

- ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ (ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ) ... Ε ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΤΟΝ BOSS ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ , ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

- GEORGE A. PAPANDREOU , Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ... ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣEI (ΟΡΘΙΟΙ) ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΟ , ΤΟΝ ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ , ΤΟΝ SUPER , ΤΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΕΡΟ , ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ , ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ , ΤΟΝ ΠΑΝΣΟΦΙΟΛΟΓΙΟΤΑΤΟ , ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΠΡΟΤΕΡΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΚΑΘΙΣΤΕ) .

ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΟΥ GEORGE .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΦΑΝ ΚΛΑΜΠ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ "ΟΙ ΛΕΥΚΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥΛΗ" ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ .

(ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ , ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΥΜΝΟΣ)

ΣΣΣΣΤΤ ΗΣΥΧΙΑ Ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΔΙΑΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ... ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 8 ΞΑΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: