13 Μαρ 2009

Το ΠΑΣΟΚ δεν καταδικάζει την οδηγία των ΗΠΑ !


Δεν ξέρω αν τρελάθηκαν εκεί στα νέα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, αλλά δεν μπορεί να βγαίνει ένα ελληνικό κόμμα και να επιβραβεύει την ταξιδιωτική οδηγία που εξέδωσαν ξανά οι ΗΠΑ σε βάρος της Ελλάδος, προκειμένου να πλήξει την όποια κυβέρνηση.

«Θα μου επιτρέψετε να μην καταδικάσω την ταξιδιωτική οδηγία» του Σταίητ Ντιπάρτμεντ δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου ερωτηθείς σχετικά με την ανακοίνωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών, όπου εκφράζεται ανησυχία για την ασφάλεια των Αμερικανών πολιτών που επισκέπτονται την Ελλάδα, καλώντας τους ταυτόχρονα να αποφεύγουν τις επισκέψεις σε ορισμένα σημεία της Αθήνας.

Συνεχίζοντας, πρόσθεσε: «Προτού διαμαρτυρηθούμε ή καταδικάσουμε, καλό θα ήταν να φροντίζαμε να είχαμε μια πολιτική ασφάλειας για τον πολίτη. Καλό θα ήταν να μην έβλεπε όλος ο κόσμος τις εικόνες που βλέπει εδώ και τέσσερις μήνες από την Αθήνα. Τότε θα είχαμε τη δυνατότητα πραγματικά να διαμαρτυρηθούμε. Όταν δεν έχουμε φροντίσει να κάνουμε κάτι γι’ αυτό, τότε έχουμε ως αποτέλεσμα αυτές τις εξαιρετικά δυσάρεστες ταξιδιωτικές οδηγίες, οι οποίες με ενοχλούν ως Έλληνα. Αλλά ας φροντίσει η κυβέρνηση να εμπεδώσει ένα αίσθημα ασφάλειας στον πολίτη έτσι ώστε να μη βλέπει όλος ο κόσμος τις σκηνές που έβλεπε και βλέπει δυστυχώς επί τέσσερις μήνες στις τηλεοράσεις του».

Σε ερώτηση αν φοβάται μήπως με αυτήν την τοποθέτηση η κυβέρνηση κατηγορήσει το ΠΑΣΟΚ ότι κάνει κακό στην εικόνα της χώρας στο εξωτερικό, ο κ. Παπακωνσταντίνου απάντηση: «Το άλλο ανέκδοτο το ξέρετε;».

http://www.antinews.gr

ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο G. PAPANDREOU ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ USA ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΠΑΝΑΝΙΑ/ΑΠΟΙΚΙΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: