4 Απρ 2009

Ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου καταδικάζει Φασισμό και Κομμουνισμό


http://www.kivotoshelp.gr/images/STALIN+LENIN.jpg

Στη συνεδρία της 2ας Απριλίου το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υπερψήφισε το ψήφισμα της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων που αφορά την «Ευρωπαϊκή Συνείδηση και τον Ολοκληρωτισμό». Το ψήφισμα είναι άκρως καταδικαστικό των απολυταρχικών καθεστώτων, τόσο του Φασισμού όσο και του Κομμουνισμού.

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ζήτησε μεταξύ άλλων «την αποκάλυψη και την αποτίμηση των εγκλημάτων που διέπραξαν τα ολοκληρωτικά Κομμουνιστικά καθεστώτα», τονίζοντας την ανάγκη για ύπαρξη αποδοχής της ευθύνης και της ζήτησης συγγνώμη από τους ενόχους.

Η υιοθέτηση του ψηφίσματος έγινε με 553 ψήφους υπέρ, 44 κατά και 33 αποχές. Σημειώνεται, ότι οι 44 ψήφοι κατά, προέρχονται ως επί το πλείστον από την Ομάδα της Ενωμένης Αριστεράς, στην οποία ανήκει το Κομμουνιστικό Κόμμα Κύπρου ΑΚΕΛ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΝ).

Να σημειωθεί, ότι το Ψήφισμα ζητά «...να καθιερωθεί η 23η Αυγούστου ως Ευρωπαϊκή Ημέρα Μνήμης για τα θύματα των Ολοκληρωτικών και αυταρχικών καθεστώτων». Με άλλα λόγια, η 23η Αυγούστου θα είναι η ημέρα εναντίον του Φασισμού και του Κομμουνισμού.

http://www.romiossini.com

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ? ΠΙΠΕΡΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΛΕΙ Η ΑΛΕΚΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟ ΨΟΦΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ .... ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Ο ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ....

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΛΩΝΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΙΩΣΗΦ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ? ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ? ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ ? ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ ΤΩΝ "ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ?

http://3.bp.blogspot.com/_Jtxb9AL8XfY/Rm56JxL_loI/AAAAAAAAAgI/Cpx0wlKlVZ0/s320/834ec1c8e1c19f5b6b055200373916a4-d6407796db8bc7845a008947e427c357.jpg

ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΙ ΚΟΛΑΣΜΕΝΟΙ .... ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΙ , ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: