27 Απρ 2009

Κοντά στον σκληρό πυρήνα των "αντιεξουσιαστών" η ΕΛ.ΑΣ.

[spasimouy9.jpg]

Βίντεο όπου έχουν καταγραφεί τα πρόσωπα των κουκουλοφόρων έχει στη διάθεσή της η Αστυνομία θέτοντας ήδη υπό παρακολούθηση συγκεκριμένα άτομα!
Εκεί μάλλον οφείλεται και η σχετική ηρεμία των τελευταίων ημερών..

Κοντά στην άκρη του νήματος σε ό,τι αφορά τη δράση σκληρού πυρήνα αντιεξουσιαστών, ο οποίος φέρεται να σχετίζεται με την πρόσφατη καταδρομική επιχείρηση στο Κολωνάκι, βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες της αστυνομίας έχουν στην κατοχή τους οπτικό υλικό από την πλατεία Δεξαμενής, στο οποίο καταγράφεται η προετοιμασία νεαρών που συμμετείχαν στους βανδαλισμούς επί της οδού Σκουφά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Καθημερινή μάλιστα στο συγκεκριμένο υλικό αποτυπώνονται ευκρινώς τα πρόσωπα νεαρών, οι οποίοι το πρωί της 13ης Μαρτίου συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Δεξαμενής πριν από την «έφοδό» τους στην αγορά του Κολωνακίου.

Τη στιγμή της καταγραφής, οι περισσότεροι από τους νεαρούς δράστες δεν φορούν κουκούλες και ως εκ τούτου τα χαρακτηριστικά τους αποτυπώνονται στο φακό! Το υλικό εξετάστηκε με προσοχή και οδήγησε τις Αρχές στην ταυτοποίηση ορισμένων εκ των συμμετεχόντων στην καταδρομική επιχείρηση. Κάποιοι μάλιστα από αυτούς ήταν ήδη...γνωστοί στις Αρχές για συμμετοχή σε παρόμοιες ενέργειες στο παρελθόν. Ωστόσο, το συγκεκριμένο εύρημα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικό υλικό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κάποια από τα άτομα αυτά έχουν το τελευταίο διάστημα τεθεί υπό παρακολούθηση.

Στην εξέλιξη αυτή αποδίδουν οι αστυνομικοί και τη «μερική αναστολή» της δράσης ορισμένων ομάδων αντιεξουσιαστών που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: