13 Μαΐ 2009

Συνεχίζονται οι «εχθροπραξίες» του Θ.Πάγκαλου με το ΚΚΕ

Στο προσκήνιο επανέρχεται η σύγκρουση του Θεόδωρου Πάγκαλου με το ΚΚΕ, μετά την επανάληψη των ισχυρισμών του στελέχους του ΠΑΣΟΚ περί εμπλοκής του Περισσόυ στην πώληση της εταιρείας «Γερμανός».

Μιλώντας την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Τρικάλων «Ράδιο Πρωινός», ο κ. Πάγκλος υποστήριξε: «Πρόκειται για κολοσσιαίο σκάνδαλο, όπου εμπλέκονται και οι ηγεσίες του ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι συνιδρυτής του Γερμανού κι έχει σημαντικό συμφέρον στην αξιοποίησή του. Δεν ξέρω τι μετοχές έχουν και πόσες, αυτό θα πρέπει να το ανακαλύψουμε αφού παρέμβει ο ανακριτής και αφού πάει κάποτε η Εφορία στον Περισσό. Στον Περισσό ξέρετε δεν πάει ποτέ η Εφορία, η επαναστατική ασυλία του ΚΚΕ επεκτείνεται και στις εφοριακές σχέσεις και στην υποχρέωση του φόρου».

«¨Εχουμε ένα εξωφρενικό κόμμα στην Ελλάδα, που ψηφίζει ακόμη κόσμος. Το πρόγραμμά του είναι να ξαναφτιάξουνε Σοβιετική Ενωση στην Ελλάδα, αυτό δεν είναι εξωφρενικό;» ανέφερε για να καταλήξει «Οι άνθρωποι αυτοί είναι τρελοί»!

Απαντώντας στον Θεόδωρο Πάγκαλο η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ τονίζει: «Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Θ. Πάγκαλος συνεχίζει να προκαλεί, επαναλαμβάνοντας μαζί με τον Καρατζαφέρη τα ψέματα για τις σχέσεις του ΚΚΕ με την 'Γερμανός' και ζητώντας να έρθουν στο ΚΚΕ ο ανακριτής και η Εφορία! Το επόμενο βήμα για να φτάσει στον πάτο είναι να ζητήσει τη νεκρανάσταση των νόμων 509 και 375».

Ένα πράγμα πρέπει να ξέρει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, συνεχίζει η ανακοίνωση, «το ΚΚΕ δεν φοβάται ούτε ανακριτές, ούτε Εφορίες ούτε φυσικά και τον Πάγκαλο».

ΠΗΓΗ

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ ..... ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΩΜΟ ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΟ ΜΕΝ ΚΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ-ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΟΛΑ "ΑΡΕΣ-ΜΑΡΕΣ-ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΕΣ" ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ "ΠΩΣ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ" , ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΝΔ , ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΟ ΚΚΕ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΥΡΩΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΟΜΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΝ ΝΑ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ "ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΟΥ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ , ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΩΣ ΟΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ "ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ" ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΠΛΩΣ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΝ ΑΠΟ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΤΡΕΛΛΟ" ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.

ΑΝΤΕ ... ΠΟΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΜΗΔΑΜΙΝΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΙΚΕ "ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΕΣ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: