28 Μαΐ 2009

Ο Τρεμόπουλος και της βλακείας το ανάγνωσμα

ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΝEWS


_______________________________________________________________________________________________
Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος των Οικολόγων -Πράσινων είναι στην φωτογραφία στην Θεσσαλονίκη, 13 Νοεμβρίου 2006, στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, στην παρουσίαση του «Μακεδονικού Αναγνωστικού», ενός βιβλίου που αξιοποιείται έντονα από τη σκοπιανή προπαγάνδα για την ύπαρξη «μακεδονικού» έθνους. Πρόκειται για εγχειρίδιο γραμμένο στο ιδίωμα των Σκοπίων. Δίπλα στο πάνελ ένα πανό όπου δέσποζε το πρόσωπο του Γκότσε Ντέλτσεφ, του εθνικού ήρωα της FYROM. Ανάμεσα στους παρουσιαστές του βιβλίου ο εκπρόσωπος του κόμματος Ουράνιο Τόξο κ. Βοσκόπουλος που αυτοπροσδιορίστηκε ως «εθνικά Μακεδόνας για πολιτικούς λόγους», ο κ. Ονσούνογλου που συστήθηκε ως «Οθωμανός», ο κ. Τριαρίδης που είπε ότι είναι «ελληνόγλωσσος Σαλονικιός» και… ο κ. Μιχάλης Τρεμόπουλος, διάσημος επικεφαλής των Οικολόγων Πράσινων.

Τα υπόλοιπα εδώ: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=1&artid=1003659 (ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ)

Δείτε και ποιοί άλλοι συμμετείχαν (το βρήκαμε στο http://taxalia.blogspot.com/):

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ :

Πρίν λίγο, σε συνέντευξη του στον Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο real ,όταν τον ρώτησε τί θα κάνει στην Ευρώπη με τα εθνικά θέματα, ο Τρεμόπουλος απάντησε αφελώς :
“Τί θέλετε να κάνω; Να παίρνω γραμμή από το υπουργείο Εξωτερικών; Την αλήθεια θα λέω!

ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥ , ΟΣΟ ΘΥΜΟ Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" ΤΟΥΣ , ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ , ΣΤΟ ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ. ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΤΕ ΜΕΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: