24 Μαΐ 2009

ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΕΜΠΑΘΕΙΑ - ΣΕΒΑΣΜΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ , ΔΕΣΤΕ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΝ "ΟΡΓΗ" ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΚΟΡΑΝΙ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΣΤΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΟΧΙ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ ΕΝΩ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΓΕΛΩΝΤΑΣ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΠΩΣ "ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΕΛΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΡΩΣΗ" ..... ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΙΛΑΤΕ ? ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ?



ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΧΩΡΑ , ΘΑ ΤΑ ΛΕΓΑΤΕ ΑΝ ΖΟΥΣΑΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ? ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ? ΑΝ ΠΑΩ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΒΓΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΩ ? ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΟΘΡΟ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ , ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ , ΔΕΝ ΖΕΙΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΩΝΙΑ ..... ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΣΑΣ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΑΣ ΒΙΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ? ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΤΗΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑΣ" ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑΜΕ ΕΔΩ

1 σχόλιο:

greekalert είπε...

Δεκάδες ιστολόγια ασχολήθηκαν με τους δύο "δημοσιογράφους" παρουσιάζοντας τα κατορθώματα τους και το τι δεν θα πρέπει να σημαίνει δημοσιογραφία....Αλλά μας διέφυγε μία λεπτομέρεια...
στο επίμαχο βίντεο..υπάρχει τηλεφωνο επικοινωνίας και email...

γιατί δεν τους στέλνουμε τις ευχές μας;;;;