8 Ιουν 2009

ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ

Γιατί χαίρετε ο κόσμος και χαμογελά πατέρα ? ......

ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ :


ΝΔ : Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΕ 3 ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 11 ΠΟΥ ΕΙΧΕ
ΠΑΣΟΚ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΦΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟΥΣ 8 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΤΟ 2004
ΚΚΕ : ΧΑΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΕΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
ΛΑΟΣ : Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ 2 ΕΔΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
ΣΥΡΙΖΑ : ΜΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ
ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ : ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΜΙΑ ΕΔΡΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΑΣ : ΜΕ 50% ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΩΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΗΝΥΜΑ , ΑΝ ΤΟ ΕΙΣΠΡΑΞΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΝΔ : Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΩΣ ΚΟΜΜΑ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ 2007 ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΑΝ , ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ , ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΧΑΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΛΛΑ ΘΕΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ. Η ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΑΝ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΩΡΑ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ Η ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ. ΟΙ ΔΡΑΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΗΦΘΗ.

ΠΑΣΟΚ : ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ. ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ 2007 ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ,ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΝΔ. ΤΗΝ ΜΟΜΦΗ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΕΡΙ ΑΥΤΟΥ. Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΠΑΙΞΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΤΥΛΙΓΜΑ. ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΘΟΛΟΥ Η ΑΛΑΖΟΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΕΝΩ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΕ "ΟΜΠΑΜΑ" ΜΟΝΟ ΓΕΛΙΑ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΕΡΙ ΑΛΛΑΓΩΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΑΣΙΚΟ ΒΑΡΙΔΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ.

ΚΚΕ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΕΧΑΣΑΝ ΕΝΑΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ , ΕΧΑΣΑΝ 1% ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΕΝΑ ΕΣΤΩ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΨΗΦΩΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΝΩ ΠΛΗΓΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ Ή ΟΧΙ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟΛΙΘΩΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΝΑ ΦΩΝΑΚΛΑΔΙΚΟ ΕΦΕ.

ΛΑΟΣ : Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ , ΑΥΞΗΣΕ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ , ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΙΜΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ. Η ΨΗΦΟΣ ΣΤΟ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. ΑΝ ΤΟ ΛΑΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ .

ΣΥΡΙΖΑ : ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΠΑΧΑΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΑΡΑΚΩΜΕΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ. ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΤΟΥ ΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΑΖΙ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΗΓΕΣΙΑ.

ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ-ΠΡΑΣΙΝΟΙ : ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΝΙΚΗΤΗ. ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ , ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ. ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ , ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΜΠΟΞ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ. ΜΙΑ ΠΑΝΤΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΜΜΕ.

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ : ΤΟ ΠΑΜΜΕ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ ΑΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ , ΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΗΤΑΝ Η ΗΓΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΑΥΞΗΣΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ , ΠΗΡΕ ΕΝΑ 0,46% , ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ "ΕΙΔΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ" , ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΑΙΕΣ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΛΕΣ "ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΑ" ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΖΑΒΕΛΛΑ , ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΗΓΕΣΙΑ , ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΚΑΙ "ΝΕΟ" ΠΡΟΣΩΠΟ.
ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ , ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: