28 Ιουν 2009

ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΧΩΝΕΥΤΗΡΙ (ΑΝΑΝΕΩΣΗ)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiDhDHPKmvqOoz2EIhVkPE-ruxtY8XNbYOrn1104c64ArXjzFicmMT-_BBpYcNqJ4frGUUiCS-bOQKWmeg3sMw_WODW7GHVXFuzuSZOA7qdx6f0Dn8MLnRVuLggz26tmQJKACvOu-TrDBeg/s400/George_papandreou.jpg

«υπεράσπιση των δικαιωμάτων των μεταναστών στη δουλειά, με ίσους μισθούς για την ίδια εργασία, κοινωνική ασφάλιση και συντάξεις»


(ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ?)

«ως κυβέρνηση, το ΠΑΣΟΚ θα βοηθήσει στην ενσωμάτωση των μεταναστών στην Ελλάδα»

(ΕΔΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΘΑ ΚΟΛΩΣΟΥΜΕ ? ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ .... I HAVE A DREAM)

«θα βοηθηθούν και όσοι Αλβανοί επιθυμούν να επενδύσουν στην Αλβανία»

(ΕΔΩ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ .... ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΑ ΕΤΟΙΜΟ ΣΧΕΔΙΟ Ή ΠΕΤΑΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ , ΘΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ?)

«άμεση απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας σε όσα παιδιά μεταναστών γεννιούνται στην Ελλάδα»

(ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΧΩΡΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ , ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ , ΩΡΑΙΟ ΣΧΕΔΙΟ)

απόδοση της ελληνικής υπηκοότητας σε όσα παιδιά τελειώνουν στην Ελλάδα τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και εξακολουθούν να παραμένουν στην χώρα μας για 3 συνεχή έτη

(ΔΗΛΑΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΔΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ , ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ? ΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ , ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ DISNEYLAND)

«Οι Αλβανοί μετανάστες αποτελούν θετικό οικονομικό μέγεθος για την Ελλάδα και τους ευχαριστώ γι αυτό»

(ΝΑΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ , ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΟΤΕ ΑΛΒΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1992 - 1993 ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΕΡΩΣΟΥΝ ΩΣ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΟ)

«Παλιά, οι μειονότητες θεωρούνταν απειλή, τώρα πλέον δεν αποτελούν απειλή, εξάλλου γι αυτό δημιουργήσαμε την ΕΕ, ώστε τα σύνορα να παίζουν "μικρότερο ρόλο" έναντι των δικαιωμάτων των ανθρώπων»

(ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ "ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ" ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ? ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ , ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΠΕΛΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΕΤΕ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΤΙ ΛΕΤΕ ? Ή ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ? Η ΑΝΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ)

Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΣΤΑ ΤΙΡΑΝΑ ΧΘΕΣ

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΛΠΙΖΕΙ Ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΥΝΤΡΟΦΟ

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής στον Αυλώνα με το Σοσιαλιστικό Κόμμα, Σ. Ιντρίζι, που αυτοπροσδιορίζεται ως «τσάμης», στην εφημερίδα «Telegraf», ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής:

Το πρόγραμμα του «Σοσιαλιστικού Κόμματος» υιοθετεί σαφή θέση για το «τσάμικο», υπόθεση η οποία δεν είχε διευθετηθεί ποτέ μέχρι τώρα. Η κάθοδός μου στην Εκλογική Περιφέρεια του Αυλώνα, μέσα από τις τάξεις του Σοσιαλιστικού Κόμματος, σημαίνει πολλά. Σε περίπτωση εκλογής μου στο βουλευτικό αξίωμα για μια νέα τετραετία, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι ώστε οι «Τσάμηδες» να αποκτήσουν τα δικαιώματά τους.

Ως Αλβανός και κυρίως ως «τσάμης», εγώ και άλλοι 300.000 «τσάμηδες» που διαβιούν στην Αλβανία δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τα «εγκλήματα» του Ναπολέοντα Ζέρβα, σε βάρος του τσάμικου πληθυσμού, ούτε την εκδίωξή του από τα πάτρια εδάφη. Οι «τσάμηδες» δεν ζητούν αλλαγή συνόρων, αλλά το σεβασμό και την αναγνώριση των δικαιωμάτων τους, που διεκδικούν με δημοκρατικά μέσα».

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΑΜΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ ?

ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ greekinsight

"Επιπλέον, ο βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος Σπετίμ Ιντρίζι, τσάμης στην καταγωγή, πρωτοστατεί τα δύο –τρία τελευταία χρόνια σε κάθε πρωτοβουλία που αναλαμβάνει η Οργάνωση και το κόμμα των τσάμηδων. Ήταν ο Ιντρίζι εκείνος που απηύθυνε ανοικτή επιστολή προς τους αρχηγούς των θρησκευτικών κοινοτήτων Αλβανίας – ορθόδοξης, μουσουλμανικής και καθολικής- να «χοροστατήσουν από κοινού σε μνημόσυνο προς τιμή των θυμάτων της τσάμικης τραγωδίας». Την επιστολή του ο Ιντρίζι την ανέγνωσε στη Βουλή, για να θέσει προφανώς, σε όσο πιο δύσκολη θέση τον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία Αλβανίας απάντησε ότι οι κανόνες της δεν της επιτρέπουν να μετάσχει σε κοινά μνημόσυνα, όσο για τους επικεφαλής της μουσουλμανικής και της καθολικής κοινότητας, αυτοί μετείχαν στο «μνημόσυνο». Παράλληλα, ο Ιντρλιζι ήταν από τους πρωτεργάτες της διοργάνωσης της «πορείας διαμαρτυρίας»που άρχισαν να διοργανώνουν οι τσάμηδες από πέρυσι καθώς και της ανέγερσης ενός μνημείου «προς τιμή των θυμάτων» στο νομό των Αγ. Σαράντα, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα.

Ο Ιντρίζι μάλιστα, προσπαθεί εκ νέου να πετύχει την ψήφιση ενός νέου Ψηφίσματος από την αλβανική Βουλή για την «γενοκτονία»των τσάμηδων και δηλώνει ότι έχει την υποστήριξη αρκετών βουλευτών της Βουλής ώστε να πετύχει το στόχο του."

http://www.ereniku.net/cameria2.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: