9 Ιουν 2009

ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΟΣΑ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΗΤΕ ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ?


http://2.bp.blogspot.com/_SFZt0tl-B3U/SgdIhrR2lkI/AAAAAAAAe5M/HHgQB4_tlDk/s400/islam0.bmp

Η νορβηγική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνέλαβε έναν ιμάμη ύποπτο για κακομεταχείριση παιδιών στο πλαίσιο της εκμάθησης του Κορανίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της πόλης Ντράμεν στη νότια Νορβηγία, ο ιμάμης χτυπούσε τα παιδιά εάν δεν πρόφεραν σωστά λέξεις ή φράσεις, εάν δεν είχαν σωστή συμπεριφορά ή εάν αργούσαν στο μάθημα.

Η άσκηση σωματικής βίας στα παιδιά ως μέσο τιμωρίας απαγορεύεται στη Νορβηγία με νομοθετική ρύθμιση του 1987.

ΠΗΓΗ


http://3.bp.blogspot.com/_F70UF_tw_ZY/SZtD-PrxFQI/AAAAAAAAAf0/LwPmIZ4uwI0/s320/femalegenital+mutilation+2.jpg

ΗΘΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΞΑΝΑΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥΣ" ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΙ" ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ"

ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΕΚΤΟΜΗΣ ΜΙΚΡΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ? ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΟΥΝ ? ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΖΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ? ΗΔΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ . ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΩ ? Ή ΗΔΗ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΗΘΕΙ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ? ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ? (ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: