5 Ιουν 2009

Οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν .....

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUqiMMz11Muu3PnJeM-nhLWV_gpt8nsHDztKB8ZBMD2YH_4-bopZPsyV0Owd37XKShDFbs1KoKowbzLfPAmC8hOtoLyqBZp9DeUf67vOSQ1JsWOmCm11Zl9YJfhLFnix4aJq4YjlDeVpc/s400/thrakicetin_mandaci115.jpg

..... την μετακίνηση του ψευτομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και του Τούρκου προξένου της Κομοτηνής που μέρα παρά μέρα οργώνει τον ορεινό όγκο της Ξάνθης.

-Τους πληρώνουν βέβαια έμμεσα αφού στην κουστωδία αυτή πάντοτε βρίσκεται μαζί τους και ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τσετίν Μάντατζη.

-Με την βουλευτική του βέβαια Μερσεντές που γράφει άσκοπα χιλιόμετρα για τις υποθέσεις που πρέπει να προωθεί ένας βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου.

-Εκτός αν ισχυρισθεί ότι η πολύτιμη καθημερινή του παρέα προωθεί τα συμφέροντα του ελληνικού κράτους.

ΠΗΓΗ

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΑΜΑ" ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ? Ή ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΥ ΟΙ κ. ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΠΡΟΞΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΨΕΥΤΟΜΟΥΦΤΗ ? ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΦΥΣΙΚΑ) ?

Η ΜΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ ..... ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ , ΠΟΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΟ ? Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ Ή ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: