19 Ιουν 2009

ΠΕΡΙ ΕΞΑΡΘΡΩΜΕΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΡΘΡΩΜΕΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ

ΑΠΟ ΤΟ ANTINEWS

Δικαιούται το ΠΑΣΟΚ να κομπάζει για την τρομοκρατία;Κανείς δεν μπορεί βέβαια να περιμένει από τη Νέα Δημοκρατία που εκτός από τα αυγά και τα πασχάλια έχει απολέσει και την μνήμη της και το …κράτος να πει, ή να πράξει, κάτι ουσιαστικό για την Τρομοκρατία. Αποτελούν όμως προσβολή στη λογική κάθε εχέφρονος πολίτη οι κομπασμοί του ΠΑΣΟΚ για την δήθεν «αποτελεσματικότητά» του στην καταπολέμηση της Τρομοκρατίας.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ενεργειών της 17Ν από την ίδρυσή της (για να αναφερθούμε μόνο σε αυτή) μέχρι την περίεργη έκρηξη στα χέρια του Ξερού έγιναν επι ΠΑΣΟΚ. Ποτάμια αίματος αθώων θυμάτων χύθηκαν επι θητείας του ικανού ΠΑΣΟΚ. Από τις 76 γνωστές ενέργειες της 17Ν οι δυο έγιναν πριν το 1981, οι 24 την «περίοδο Μητσοτάκη» (90-93) και όλες οι υπόλοιπες επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ.

Και όλοι φυσικά γνωρίζουμε ότι έπρεπε να αναλάβουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να ασκήσουν αφόρητες πιέσεις οι ΗΠΑ στην Ελλάδα του ΠΑΣΟΚ και του κ. Σημίτη, να τους πει ο τότε αρχηγός της CIA με ιταμό ύφος «πιάστε και κανέναν τρομοκράτη ρε γαμώτο», για να γίνει ξαφνικά «αποτελεσματική» η ελληνική αστυνομία, να βρεθούν μάρτυρες και αποδείξεις και να αυτοανατιναχθεί μάλιστα ένα βασικό στέλεχος της 17Ν για να «εξαρθρωθεί» η «ελληνική τρομοκρατία».

Μπορεί επίσης το ΠΑΣΟΚ να μας πει τι ακριβώς έγινε το 1995 με την εκπαραθύρωση του τότε υπουργού Δημοσίας Τάξης Στ. Παπαθεμελή ο οποίος υποστήριξε ότι ύστερα από τις έρευνές του στα αρχεία μυστικών υπηρεσιών Δύσης και Ανατολής και κυρίως της Στάζι μπορούσε να είχε κάνει συλλήψεις από τότε;

Γιατί το 1995 ο ΕΛΑ - που ήρθε πάλι στην επικαιρότητα με την Κυριακίδου - σταμάτησε την δράση του, αλλά χρειάστηκε να περάσουν επτά χρόνια και να χυθεί κι άλλο αίμα για να «συλληφθεί» και η 17Ν; Μήπως στο διάστημα αυτό έγινε κάποια παράδοση - παραλαβή και το ηλίθιο το ποίμνιο που τους ψηφίζουμε δεν πήραμε χαμπάρι;

Πάμε παρακάτω: Σε δήλωσή του στην «Καθημερινή», το δραματικό καλοκαίρι του 2002, ο τότε υπουργός Δημόσιας Tάξης Mιχάλης Xρυσοχοΐδης έσπευσε να πανηγυρίσει για «νίκη κατά της τρομοκρατίας στο σύνολό της». «Τώρα πλέον γνωρίζουμε» έλεγε τότε και εξηγούσε αυτήν τη βεβαιότητα με μια λίστα με 103 ονόματα, «εκτός εκείνων που είχαν ήδη συλληφθεί».

Τελικά τι έγιναν όλοι αυτοί κ. Χρυσοχοίδη; Δεν τους συλλάβατε; Σας διέφυγαν; Τους ξεχάσατε; Έχουν καμιά σχέση με όσα γίνονται σήμερα;

Και ο κ. Χρυσοχοίδης και το υπουργείο του διέρρεαν τότε τα εξής (αντιγράφουμε από την ίδια «Κ»): «Ένα από τα βασικά συμπεράσματα των ερευνών είναι ότι η πολυδιάσπαση της τρομοκρατικής δράσης στη χώρα μας, η παρουσία αρκετών οργανώσεων, είναι φαινομενική. Oι διωκτικές αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι όλες οι ενέργειες «εποπτεύονταν» από τον ίδιο κεντρικό μηχανισμό, από μια χούφτα ανθρώπων, που το 1975 αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ένοπλη πάλη.

Τι απέγιναν άραγε κι αυτοί; Κανείς δεν ρωτά τον κ. Χρυσοχοΐδη στα κανάλια όπου περιφέρεται. Το 45αρι που βρίσκεται; Η γραφομηχανή; Η περίφημη «γυναίκα»;

Οι απαντήσεις επαφίενται στην κοινή λογική εκάστου εξ ημών. Εμείς θα θυμίσουμε μόνο τι είπε ο συνήγορος του A.Γιωτόπουλου, κ. Pαχιώτης, στην αγόρευσή του, στο δικαστήριο για την 17Ν (21-11-2003): «Από τίποτα δεν αποδείχθηκε ότι έχετε εδώ το σύνολο της οργάνωσης και των υποστηρικτών της. Αυτοί που δικάζετε, ακόμη και αν τους κηρύξετε όλους ενόχους, δεν φτάνουν να στελεχώσουν ούτε τις ενέργειες της 17Ν. Mερικές ήταν πολύ πιο πολυπρόσωπες απ’ αυτές που παρουσιάζονται στο κατηγορητήριο. Νομίζετε ότι εδώ έχετε όλους τους ανθρώπους. Πολύ βολικό το σενάριο αυτό. Βάζετε ό,τι λείπει πάνω στον Γιωτόπουλο και έτσι κλείνει το θέμα».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

Αριβίστες κομματικοί χαρτοπαίχτες.

http://www.enet.gr/resources/2009-05/ev_epithesi_alter_1-thumb-large.jpg

Ο κατήφορος δεν έχει τελειωμό.Η λυσσαλέα επιθυμία για εξουσία, παραμερίζει θέματα δημοκρατίας , εθνικά και υπηρεσιακά απόρρητα , εκλογικά μηνύματα και επιβεβαιώνει ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ το ερώτημα μου « Ποιοι ωφελούνται από αυτές τις τρομοκρατικές ενέργειες και Ποιοι τις ...αξιοποιούν»;

Μόλις χθες ο εκπρόσωπος τύπου του ΠαΣοΚ και μετέχων στα λαδωμένα Διοικητικά Συμβούλια της SIEMENS κ.Παπακωνσταντίνου, ο άνθρωπος που θρασύτατα -προκαλώντας το κοινό αίσθημα- παραμένει στην θέση του δείχνοντας το... νέο ήθος του ΠαΣοΚ, προέβη και σε νέο ατόπημα.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των διαπιστευμένων στο ΠαΣοΚ συντακτών, ο κ.Παπακωνσταντίνου έθεσε ερώτημα προς τον κ. Μαρκογιαννάκη:«Αποτελεί ψεύδος το γεγονός ότι, από τους περίπου 800 και πλέον αξιωματικούς που είχαν εκπαιδευτεί τα προηγούμενα χρόνια, στην Αντιτρομοκρατική και σε άλλες Υπηρεσίες, γύρω από το θέμα της τρομοκρατίας, παραμένουν στις θέσεις τους μόλις 14 άτομα; Αυτά είναι ψεύδη;»

Την απάντηση την έλαβε τόσο από τον κ. Μαρκογιαννάκη , όσο και από τον πρώην υπουργό Δημοσίας Τάξεως και συνάδελφό του βουλευτή του ΠαΣοΚ ,κ. Χρυσοχοΐδη. Είναι ψεύδη κ. Παπακωνσταντίνου!

Οι αξιωματικοί που υπηρέτησαν στην Αντιτρομοκρατική από το 1998 έως σήμερα δεν ξεπερνούν τους 100. Ο ακριβής τους αριθμός αποτελεί «υπηρεσιακό απόρρητο», ή δε,προ του 2004, οργανική δύναμη ήταν πολύ μικρότερη της σημερινής.

Και επειδή βλέπω ότι από διάφορα ...κέντρα και κομματικά επιτελεία σηκώνεται θέμα για ...κάποιους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής που ...μετατέθηκαν ή ...παραιτήθηκαν, καλό θα ήταν να σας αναφέρω μόνο μια περίπτωση για να καταλάβετε πολλά ,να μπορείτε να κρίνετε ή ...και να αγανακτήσετε.

Πριν λίγο καιρό παραιτήθηκε από τη θέση του υποδιοικητή της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ο κ. Φώτης Παπαγεωργίου. Πριν από αυτή την θέση ήταν τοποθετημένος στο τμήμα της λεγόμενης ....Αλλοδαπής Τρομοκρατίας. Σημειώστε το !

Ακούγεται ότι ενδεχομένως να του ζητήθηκε να δουλέψει πλέον για ξένη μυστική υπηρεσία, όπως έχει γίνει και με ...μερικούς άλλους αξιωματικούς της Αστυνομίας.

Η κομματική του ταυτότητα, αλλά και οι δυνατές διασυνδέσεις που ξεκινά με τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες στην Ελλάδα, τον είχαν επιβάλλει για τα καλά στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Ας μην ξεχνάμε ότι μετεκπαιδεύτηκε κατ’ επανάληψη στις ΗΠΑ και στη Βρετανία και ότι παρέμεινε με ...αίτημα των Αμερικανών στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και με την κυβέρνηση της ΝΔ. Είναι ο άνθρωπος των Αμερικανών όπως ανέφερε και σε παλαιότερο άρθρο ο Γιώργος Φιλιππάκης στην εφημερίδα «Το Παρόν».

Και παλαιότερα σας είχα αναφέρει για τον ρόλο που έπαιξε η Σκότλαντ Γυάρντ στην ...έκρηξη της βόμβας στα χέρια του Σάββα Ξηρού.Σωρεία δημοσιευμάτων σε πλήθος εντύπων είχαν αναφέρει ότι οι αγγλικές μυστικές υπηρεσίες παρακολουθούσαν τον Γιωτόπουλο και τους άλλους τα δυο τελευταία χρόνια.(....!)

Εκείνη λοιπόν την ημέρα ο κ. Παπαγεωργίου ήταν ...κουμπάρος στον γάμο του Καλαματιανού Βρετανού αρχιπράκτορα, επικεφαλής του τεράστιου κλιμακίου της Σκότλαντ Γυάρντ που είχε έρθει μετά την δολοφονία του Βρετανού Ταξίαρχου Σόντερς από τη 17Ν.

Θυμίζω ότι ο κ. Παπαγεωργίου ήταν που μετέφερε τον Γιωτόπουλο από τους Λειψούς και αυτός που του έκανε την εξής πρόταση (συνέντευξη του Γιωτόπουλου στην Γιάννα Παπαδάκου και στην Κατερίνα Κατη, ένα χρόνο μετά τη σύλληψη του). :«Η τηλεόραση λέει ότι η κυβέρνηση Μπους ζήτησε επίσημα την έκδοσή σου στην Αμερική και φαίνεται ότι ο Σημίτης θα ενδώσει. Μια λύση υπάρχει. Να αναλάβεις εσύ την ευθύνη για τις τρεις πρώτες ενέργειες της 17Ν, τις δολοφονίες Γουέλς, του Μάλλιου και των Πέτρου και Σταμούλη. Γι' αυτές υπάρχει παραγραφή και άρα δεν κινδυνεύεις. Έτσι θα είσαι υπόδικος και η έκδοση δεν θα είναι δυνατή».

Τον κ. Φώτη Παπαγεωργίου λοιπόν , όπως υποστηρίζουν κάποια δημοσιεύματα , σύντομα θα τον δούμε υποψήφιο βουλευτή του ΠαΣοΚ,(μαζί με κάποιους ...δικαστικούς), καθώς είναι προσωπικός φίλος του πρώην υπουργού Δημόσιας Τάξης Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και θεωρείται ο άνθρωπος που τον ενημέρωνε για όσα συμβαίνουν στην ΕΛΑΣ.
Στην χειρότερη περίπτωση προορίζεται ως αρχηγός της Αντιτρομοκρατικής στην περίπτωση που έρθει το ΠαΣοΚ στην εξουσία.

Κάποιοι λοιπόν παίζουν ωσάν αριβίστες κομματικοί χαρτοπαίχτες στην πλάτη της ασφάλειάς μας και της εθνικής μας κυριαρχίας .

http://www.press-bank.com/UserFiles/Image/MAKIS/XRISOXOIDIS.jpg

ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΘΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ , ΗΜΑΡΤΟΝ !!!! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΦΑΓΟ , ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ !!!! (ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΝΕ , ΤΑ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ?)

Δεν υπάρχουν σχόλια: