24 Ιουν 2009

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ

http://www.telegraph.co.uk/telegraph/multimedia/archive/01428/iran_1428170c.jpg

Ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα χαρακτήρισε το βίντεο που δείχνει τη νεαρή Ιρανή να πεθαίνει από τους πυροβολισμούς ελεύθερου σκοπευτή στη διάρκεια τω βίαιων διαδηλώσεων στη Τεχεράνη «σπαρακτικό».

«Είναι σπαρακτικό. Και πιστεύω ότι όποιος το δει γνωρίζει ότι κάτι πραγματικά άδικο έχει συμβεί», δήλωσε ο πρόεδρος Ομπάμα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου απόψε στο Λευκό Οίκο.

Ο Ομπάμα σχολίασε για πρώτη φορά τα γεγονότα γύρω από τη Νέντα Αγκχά Σολτάν, τη νεαρή Ιρανή της οποίας ο θάνατος από πυροβολισμούς μαγνητοσκοπήθηκε και έκανε το γύρω του Κόσμου μέσω του διαδικτύου. Η κοπέλα έγινε το πρόσωπο-σύμβολο των διαδηλώσεων.

Ο Ομπάμα καταδίκασε δριμύτατα τη βία που έχει ξεσπάσει μετά τις προεδρικές εκλογές της 12ης Ιουνίου και δήλωσε ότι είναι «αποτρόπαια και φοβερή».

«Είδαμε θαρραλέες γυναίκες να ανθίστανται στη βαρβαρότητα και τις απειλές και είχαμε την δυσάρεστη εμπειρία να μοιραστούμε όλοι την εικόνα μιας γυναίκας που αιμορραγεί μέχρι θανάτου στο δρόμο», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρόεδρος.

ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΜΠΑΜΑ , ΙΔΙΩΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΑΜΑΧΟΥΣ (ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΙΣ ΛΕΤΕ ?) ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.

ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ "ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΚΑΙ ΦΟΒΕΡΑ" ? Η ΣΦΑΙΡΑ ΙΡΑΝΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΟΠΕΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΕΞΥΠΝΗ" ΒΟΜΒΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΠΙΛΟΤΟΥ ?

http://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00164/Pg-04-iraq-getty_164976s.jpg

http://www.appletreeblog.com/wp-content/2009/01/dead-children-iraq.jpg

http://www.prisonplanet.com/images/march2006/100306iraq.jpg

http://www.negotiationlawblog.com/iraq-child-death.jpg

http://www.thepeoplesvoice.org/cgi-bin/blogs/media/iraq_dead_family2.jpg

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: