17 Ιουλ 2009

Νέο επεισόδιο μεταξύ του κ.Δ.Σταμάτη και ακραίων στοιχείων της μειονότητας.


Αυστηρό μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις και κυρίως προς όσους έχουν ενοχληθεί από την στάση του και «θέλουν να κρατούν τη μουσουλμανική μειονότητα στην περιοχή μας στο περιθώριο», έστειλε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης Δημήτρης Σταμάτης, τονίζοντας ότι «οι μουσουλμάνοι αποτελούν αναπόσπαστο τμήμα του Ελληνικού λαού», ότι ο ίδιος θα συνεχίσει να εκτελεί τα καθήκοντά του όπως προβλέπει το σύνταγμα και ο όρκος που έδωσε, ενώ κατέστησε σαφές το αυτονόητο, ότι δηλαδή, «δεν υπάρχουν άλλου είδους αφεντικά στην περιοχή», πλην της Ελληνικής πολιτείας και πως ο Ελληνικός νόμος «είναι η μόνη εξουσία και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι».

Ο Δημήτρης Σταμάτης ευρισκόμενος στην τελετή υποδοχής των νέων ειδικών φρουρών στην σχολή Κομοτηνής, απάντησε σε δημοσιογραφική ερώτηση εάν γνωρίζει το δημοσίευμα της τουρκόφωνης εφημερίδας της Κομοτηνής Birlik, με το οποίο ζητείται η αποχώρησή του από τα καθήκοντα του, επειδή, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, ασκεί αντιμειονοτική πολιτική.

Να..σημειωθεί ότι στο πρωτοφανές και παράλληλα προκλητικό και θρασύ δημοσίευμα, ο Γενικός Γραμματέας φέρεται όχι μόνο να βρίσκεται μακριά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μουσουλμανική «τουρκική», όπως χαρακτηρίζεται, μειονότητα δυτικής Θράκης, αλλά «σχεδόν απέναντι της», ότι «ενοχλήθηκε από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις που κάνει η μειονότητα» και ότι «προσπαθεί να κάνει το πάν ώστε οι εκδηλώσεις αυτές να γίνονται σαν να ήταν Ελληνικές…».


ΣΥΝΕΧΕΙΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ Ο κ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ "ΜΑΣΗΣΕΙ" ΑΠΟ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΟΥ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. Η ΕΝΟΧΛΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ , ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ , ΜΕΣΑ Ή ΕΞΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: