12 Ιουλ 2009

Που … βλάστησε ο Βλαστός ? - ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ... ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΝΤΙNEWS" ΠΟΥ ΣΠΑΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ (ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ OLYMPIA.GR)

Ποιος άφησε το 1998 ελεύθερο το Βλαστό με περιοριστικούς όρους;

estarian

Έχουμε ξαναγράψει για τους ανόητους δεξιούς που τους κάνουν καψόνια οι παλιοσειρές του ΠΑΣΟΚ (Όμηρος και του … κοινού ποινικού δικαίου τώρα η πολιτική ζωή).

Αφού λοιπόν διαβάσετε σήμερα τις επαφές που σύμφωνα με την «Ε» είχε η σπείρα του Βλαστού «σε υπουργεία, σε ΕΛ.ΑΣ. και Δικαιοσύνη», ή στο «Πρώτο Θέμα» για τους «Βλαστούς της ΝΔ», διαβάστε κι εδώ, για να μάθετε και όλη την αλήθεια που την κρύβουν συστηματικά. Πως …βλάστησε ο Βλαστός;

Διαβάστε καταρχήν τι έγραφε πρόσφατα το ΒΗΜΑ για το πώς την δεκαετία του 90 (ποιος ήταν τότε στην κυβέρνηση και ποιοι υπουργοί Δικαιοσύνης;) ο Βλαστός και ο αδελφός του μπαινόβγαιναν στην φυλακή με … άδειες για να κάνουν τις εκτελέσεις τους και άλλα εγκλήματα.

Το 1994, λοιπόν, ο Παναγιώτης Βλαστός καταδικάζεται ως υπαίτιος μαζί με τον αδελφό του για την εκτέλεση του Ναστούλη του Σπίνου. Τέσσερα χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 1998, ο Π. Βλαστός αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Το ίδιο διάστημα, καθώς επέβαινε μαζί με τον αδελφό του στο αυτοκίνητό του, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς, του ένευσαν να σταματήσει και όταν δεν σταμάτησε σημειώθηκε νέο μακελειό. Αποτέλεσμα, να τραυματισθεί θανάσιμα το ένα από τα δύο αδέλφια, αλλά και ένας αρχιφύλακας της Άμεσης Δράσης, ο Σπ. Κοψαύτης. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του και παρά το μακελειό που προηγήθηκε, ο Π. Βλαστός άρπαξε ένα μηχανάκι και εξαφανίστηκε προς την πλευρά της οδού Θησέως. Λίγο καιρό αργότερα συνελήφθη αλλά για μια άλλη φορά αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και μόλις βγήκε έξω πέφτει πάλι στα χέρια αστυνομικών στην Κόρινθο με την κατηγορία ότι πήγε να εισπράξει χρήματα από κατάστημα για κάποιον άλλον και μάλιστα πυροβόλησε τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Τι έχουμε μέχρις εδώ: Έναν «σκληρό» υποτίθεται εγκληματία που είναι τόσο βλάκας που ενώ επι κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ τον αφήνουν συνεχώς ελεύθερο με περιοριστικούς όρους δεν μπορεί να μείνει ούτε ημέρα έξω από τον Κορυδαλλό και τον ξαναπιάνουν αφού διαπράξει νέα εγκλήματα. Ή μήπως δεν είναι έτσι και έχουμε κάτι πολύ χειρότερο; Θα δούμε στη συνέχεια.

Διαβάστε όμως τώρα και πως περιγράφει η «Ελευθεροτυπία», στις 22 Μαΐου του 2001 τη δίκη του Βλαστού. Και θυμηθείτε ανάλογα έπη της καλής εφημερίδας και για άλλους εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου, τρομοκράτες και άλλα θύματα του συστήματος και της κακούργας κοινωνίας:

Δύο γιοι νεκροί, ένας στη φυλακή

ke120709p001-thumb-large

Ο μαυροφορεμένος, γενειοφόρος άνδρας, που καθόταν στην πίσω πλευρά της δικαστικής αίθουσας, έσφιγγε τα χέρια και κοιτούσε αμίλητος το εδώλιο. Τα μάτια του ήταν καρφωμένα πάνω στο μοναδικό από τα τρία παιδιά του που βρίσκεται εν ζωή. …Και αυτό όμως, ο Παναγιώτης, έχει προλάβει στα μόλις τριάντα χρόνια της ζωής του να χαραμίσει τις καλύτερες στιγμές του μέσα σ’ ένα κελί, εκτίοντας ποινή 15 ετών για δύο ανθρωποκτονίες και να δικάζεται από χθες για άλλες δύο απόπειρες φόνου…. Ο κυρ Αντώνης Βλαστός, έχοντας στην πλάτη του πάνω από 6 δεκαετίες ζωής, δύο εμφράγματα, δύο γιους νεκρούς και έναν στη φυλακή, είναι κατηγορηματικός ότι ο γιος του, ο Παναγιώτης, δεν βρισκόταν το μοιραίο βράδυ της 21ης Μαρτίου 1998 στην Καλλιθέα….Επί 10 λεπτά οι σφαίρες έπεφταν σαν χαλάζι. Λίγη ώρα αργότερα, τα πληρώματα άλλων περιπολικών και οι τραυματιοφορείς μάζευαν το άψυχο κορμί του 33χρονου Κώστα Βλαστού από το οδόστρωμα και σοβαρά τραυματισμένους τους δύο αστυνομικούς. Ο συνεπιβάτης της βέσπας ήταν άφαντος…Το Σεπτέμβριο του 1998 ήρθε το τελειωτικό χτύπημα για την οικογένεια Βλαστού. Άγνωστοι με ένα καταιγισμό πυρών σκότωσαν το μεσαίο γιο του κυρ Αντώνη, τον Μάρκο….» (απολαύστε το όλο εδώ)

Κι αφού τα διαβάστε όλα αυτά κι αρχίσετε να μορφώνετε γνώμη, διαβάστε και τι γράφει το http://olympia.gr/ που έβγαλε το θέμα: «Όταν σκάσει η βόμβα λοιπόν θα δείτε πως και οι δύο έγκριτες εφημερίδες ξεχνούν ή διαστρεβλώνουν κάποια πολύ σημαντικά γεγονότα που οδηγούν εξπρές σε πολιτικά πρόσωπα. Θα μου πείτε εδώ φαντάζονται τον Ερντογάν, εκεί θα κολλήσουν; Λάθος. Εδώ μιλάμε για την ποδοπατημένη αξιοπρέπεια του πολίτη και το υποθηκευμένο του μέλλον. Όχι για ανέκδοτα»

Δεν υπάρχουν σχόλια: