21 Αυγ 2009

Εξόρυξη χρυσού στην ΠΓΔΜ από Αυστραλούς

http://www.hellenica.de/Physik/Gold_1.jpg

Αυστραλιανή εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προβεί σε σημαντική επένδυση στην ΠΓΔΜ. Πρόκειται για την εταιρεία Genesis Resources, η οποία σχεδιάζει - μεταξύ άλλων - τη συμμετοχή της σε πρόγραμμα εξόρυξης χρυσού και χαλκού στην ΠΓΔΜ.

Επισημαίνεται ότι η Genesis έχει υπογράψει συμφωνία με το συγκρότημα Sileks της ΠΓΔΜ. Το πρόγραμμα αφορά στην περιοχή Plavica, 65 χιλιόμετρα από τα Σκόπια, όπου υπάρχουν μεγάλα κοιτάσματα χρυσού. Στην περιοχή δεν έχουν γίνει εξορύξεις από τη δεκαετία του 1930.

www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΟΥΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ? (ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ)

ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΤΟ ΣΠΑΝΙΑΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΤΟΠΙΟ ?

ΜΗΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΝΙΔΑ ?

ΜΗΝ ΚΑΤΟΥΡΑΝΕ ΑΡΣΕΝΙΚΟ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ?

ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ Η ΤΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΧΙΚΑ ?

ΟΙ ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΣΗ , ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΣΗ .... ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Ή ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ , ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΘΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΑΣΗ ΠΟΥ ΤΑ ΖΑΡΚΑΔΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΞΕΓΝΙΑΣΤΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ , ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΑΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΟΡΤΑΡΑΚΙ , ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΠΛΑΓΚΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ , ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ ΛΟΓΩ ΦΤΩΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΑΣΜΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΚΑΤΑ ΕΔΩ ..... ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΦΥΣΗ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ? ΚΑΙ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΧΙΚΩΝ ΕΚΕΙ , ΒΡΑΧΟΣ .....

http://sup.kathimerini.gr/xtra/files/fotogr/090509/foto4.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: