21 Αυγ 2009

Δωρεάν τηλεοπτική διαφήμιση της Σαϊεντολογίας στην Ελλάδα!!!

http://4.bp.blogspot.com/_iVvRLVIK9Ds/SnmH6RyfZlI/AAAAAAAABUA/h3dPEl6Gl6k/s400/2009-08-05_160047.jpg

Εδώ και αρκετούς μήνες τα τηλεοπτικά κανάλια προβάλλουν μια διαφήμιση μιας «Νεολαίας Υπέρ των Διεθνών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (YHRI). Και χτες κάποια μεγάλα ιδιωτικά κανάλια πρόβαλαν την εν λόγω διαφήμιση.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους πληροφορηθήκαμε ότι οι διαφημίσεις αυτές θεωρούνται ” κοινωνικές” και παίζονται ΔΩΡΕΑΝ με την έγκριση του ΕΣΡ !!! Ποια είναι η ουσία της υπόθεσης αυτής;

Η “Νεολαία” αυτή αποτελεί παρακλάδι της παραθρησκευτικής οργάνωσης Σαϊεντολογία, πράγμα που έχει επίσημα καταγγελθεί από την Εκκλησία της Ελλάδος, και αποτελεί προσπάθεια της εν λόγω οργάνωσης να στρατολογήσει νέα μέλη ανάμεσα στους νέους. Η Σαϊεντολογία θεωρείται επικίνδυνη παραθρησκεία και έχει απαγορευτεί σε πολλές χώρες, ενώ υπάρχουν δεκάδες καταγγελίες από εξαπατηθέντα πρώην μέλη της.

Η Σαηεντολογία όμως, (ως ΚΕΦΕ, τίτλον τον οποίον απέβαλε μετά την διάλυσή του από τα Ελληνικά Δικαστήρια), διαλύθηκε το 1996 και το 1997 διότι σύμφωνα με τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, «επιδιώκει σκοπούς ξένους προς την φύση και την έννοια του ανθρώπου ως ελευθέρου όντος και προς τα ήθη και έθιμα του Ελληνικού Λαού» και η θεωρία που πρεσβεύει και η «ακολουθούμενη απ' αυτό πρακτική αίρει κάθε έννοια ελευθερίας του ατόμου, ελεύθερης έκφρασης και τελικά και αυτήν την συνταγματικώς κατοχυρωμένη ελευθερία του συνεταιρίζεσθαι».
«Πρόκειται για μία οργάνωση με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις, που περιφρονεί στην ουσία τον άνθρωπο, ενεργεί ελεύθερα "κατ' επίφασιν" προς το σκοπό να προσελκύσει μέλη, τα οποία υφίστανται εν συνεχεία πλύση εγκεφάλου, αποσκοπώντας στην δημιουργία κατευθυνόμενου τρόπου σκέψης και την ελαχιστοποίηση των αντιρρήσεων» (Πρωτοδ. Αθηνών απόφ. 7380/1996 και Εφετείο Αθηνών απόφ. 10493/1997).

Φυσικά μπορεί το ΕΣΡ να έχει μαύρα μεσάνυχτα για την υπόθεση, αλλά υπάρχουν μεγάλες ευθύνες (ακόμα και ποινικές ), ειδικά εάν υπάρχουν νέοι άνθρωποι που θα παρασυρθούν στα πλοκάμια της Σαϊεντολογίας, χωρίς να γνωρίζουν για το τι ακριβώς πρόκειται, αφού θα έχουν πιστέψει ότι αποτελεί μια απλή οργάνωση νέων …
Σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με το ΕΣΡ και να εκφράσετε τις διαμαρτυρίες, έγγραφες ή τηλεφωνικές, για τη προβολή διαφημίσεων μιας παραθρησκευτικής ομάδας μη αναγνωρισμένης στην Ελλάδα, αλλά και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, που έχει χαρακτηριστεί ως σέκτα και ως επικίνδυνη για τους ανθρώπους.
Δείτε την ιστοσελίδα της εν λόγω οργάνωσης και την σχετική διαφήμιση που όλοι λίγο πολύ έχουμε δει.
www.youthforhumanrights.org

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ

YHRI's president and founder is Mary Shuttleworth (formerly Mary Untiedt), former president of YHRI's parent organization International Foundation for Human Rights and Tolerance. She also founded the Applied Scholastics schools "Shuttleworth Academy" and "Mary's Schoolhouse."[6] [7] Shuttleworth holds an executive position at TXL Films[8], the company that created the music video UNITED with YHRI.[9] She is a Scientologist.

Απο Wiki

Mετάφραση

Ο Πρόεδρος και ο ιδρυτής YHRI είναι η Mary Shuttleworth (στο παρελθόν Mary Untiedt), προηγούμενος Πρόεδρος του διεθνούς ιδρύματος οργάνωσης γονέων YHRI για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανοχή. Ίδρυσε επίσης την «ακαδημία Shuttleworth» των εφαρμοσμένων σχολείων Scholastics και «σχολείο Mary. » [6] [7] Η Shuttleworth αποτελέι εκτελεστικό παραγοντα στην TXL Films [8], η επιχείρηση που δημιούργησε το βίντεο μουσικής ENΩMENOI της YHRI. [9] είναι μέλος της ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑΣ.

ΠΗΓΗ

http://62.1.2.141/images/article_pics/20090411_viky_saintelogia_center.jpg

ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΠΕΛΩΝΟΝΤΑΝ ΝΕΟΛΑΙΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ....

ΣΤΟΝ ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Η ΣΟΒ. ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΕ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ (ΤΑ ΜΕΛΗ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ) ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΗΤΑΝ ΕΜΜΙΣΘΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ , ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΤΑΖΙ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΣΑΝ "ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΑΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΚΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥΣ , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΡΟΛΟ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΑ Ή ΜΕ ΡΙΓΕΣ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" ..... ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΤΛ .... ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟΣ κ. ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ INDYMEDIA .....

ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ......

Δεν υπάρχουν σχόλια: