23 Αυγ 2009

ΚΑΤΣΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ......

[ORKOS+KARATZAFERH.jpg]

ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο κ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ :


"Εδω και 5 χρόνια τους εχω προτείνει να συμφωνήσουμε με χώρες που όταν εμείς έχουμε καλοκαίρι και αυτές χειμώνα και αντιστρόφως , να κάνουμε ανταλλαγή των εναέριων πυροσβεστικών μέσων. Η Αυστραλία π.χ. δέχεται κάτι τέτοιο όπως ξέρω. Αν γινόταν κάτι τέτοιο, σήμερα θα είχαμε πάνω απο 45 αεροπλάνα και φυσικά δεν θα είχε καεί η Αττική. Απλά πράγματα αλλά δεν υπάρχει η πολιτική ευφυϊα να τα εφαρμόσει."

ΚΑΤΑΡΧΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ? ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΦΩΤΙΕΣ ΑΛΛΑ Η ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ , ΜΕ ΠΟΙΑΝ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ? ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΟΥ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ..... ΚΑΙ ΝΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ.

ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΑΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΝ ΑΡΑ ΤΙ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ?

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΡΚΕΙ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΗ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΜΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΙ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΞΑΝΑΒΓΑΙΝΟΥΝ. BUSHFIRES ΤΙΣ ΛΕΝΕ.

ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ .... ΩΡΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΛΟΤΟΙ ΕΝΩ ΤΟΤΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ , ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΓΙΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ? Ή ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ?

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΥΦΥΪΑ ...... ΔΟΞΑ ΤΟΝ ΘΕΟ , ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΜΑΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ , ΚΑΝΑ ΚΟΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ?

ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ :"ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΞΥΠΝΟΥΣ , ΒΛΑΚΕΣ ΘΕΛΩ"

Δεν υπάρχουν σχόλια: