6 Σεπ 2009

Ο Πάγκαλος ανακάλυψε οτι ο Γιώργος είναι κατάλληλος για πρωθυπουργός

pagkalosth

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και στο δημοσιογράφο Τ. Παππά, ο Θ. Πάγκαλος, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης της συνέπειας των λόγων του.

Εξαίρει τη δημοκρατικότητα που διέπει το μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ επί Γ. Παπανδρέου, τονίζοντας πως «ο Παπανδρέου θα έχει την ευθύνη να αντιμετωπίσει όλα τα προβλήματα της χώρας και θα τα αντιμετωπίσει, όπως έκανε όλη αυτή την περίοδο, κατά τρόπο υποδειγματικό, με προσφυγή στη μεγαλύτερη δυνατή συλλογικότητα. Ουδέποτε στο ΠΑΣΟΚ, από τότε που δημιουργήθηκε, έχω ζήσει μια τέτοια εσωκομματική ζωή, όπου τηρούνται οι κανόνες, δικαιολογούνται οι πολιτικές κινήσεις και συζητούνται τα πάντα εξαντλητικά. Επί Ανδρέα Παπανδρέου δεν το είχαμε αυτό

Χαρακτηρίζει επίσης τις αποφάσεις επί πρωθυπουργίας Κώστα Σημίτη ως «προϊόν μιας κλειστής ομάδας συμβούλων, διαμορφωμένες εκ των προτέρων».

Ας θυμηθούμε όμως τι έλεγε ο κ. Πάγκαλος πριν από λίγα χρόνια για τον άνθρωπο που τώρα έχει μεγάλη εμπιστοσύνη:

  • «… εγώ δεν θεωρώ ότι ο κ. Παπανδρέου έχει τα προσόντα να γίνει πρωθυπουργός της Ελλάδας (…) θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι δεν τον θεωρώ κατάλληλο για να γίνει πρωθυπουργός, ασχέτως αν είναι σήμερα πολύ της μόδας ο κ. Παπανδρέου. Πιστεύω επιπλέον και για λόγους αισθητικούς ότι θα είναι απαράδεκτη εξέλιξη, θα είναι παλινδρόμηση, αν η χώρα πάει πίσω προς τον ανιψιό του ενός και το γιο του άλλου. Το βασικό επιχείρημα αυτών που προωθούν τον κ. Παπανδρέου είναι ότι τ’ όνομά του ενώνει. Εγώ δε δέχομαι να με ενώσει με κανέναν άλλο ένα όνομα (…). Ο Παπανδρέου, με συγχωρείτε που διαφωνώ τόσο πολύ με το συρμό, δεν είναι».

(Θ. Πάγκαλος, «Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία», 16/9/2001)

ΠΗΓΗ

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ , ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ , ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ , ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ........ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΜΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ .... ΘΑ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΔΙΑ ΑΝΑΤΑΣΕΩΣ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ...... Ε ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΦΕΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟΥΣ ΣΥΖΗΤΗΤΕΣ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ.

http://2.bp.blogspot.com/_XkdK1XV7lU4/Saj4w55s9UI/AAAAAAAAC-k/wMXde_yDY6Q/s400/OCALAN+2.bmp

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ "ΦΙΛΟ" ΑΠΟ ΤΟ ΙΜΡΑΛΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: