4 Σεπ 2009

ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ


Επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να συζητά με τον καλλιτεχνικό μάνατζερ Ηλία Ψινάκη την ένταξή του στα ψηφοδέλτια του ΛΑΟΣ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης δήλωσε σήμερα στην εκπομπή του Αυτιά στο Alter:

«Χθες μίλησα με τον κ. Ψινάκη, ο οποίος είναι κομιστής ενός πολύ μεγάλου μυαλού και όταν το αντιληφθεί ο πολίτης, πράγματι αντιλαμβάνεται ότι το μυαλό αυτό μπορεί να προσφέρει. Ζει σε έναν άλλο χώρο, αλλά μπορεί να προσφέρει. Σκέφτηκα ότι υπάρχει ένα κομμάτι νέων τα οποία βλέπουν ενδεχομένως τη μεσημβρινή ζώνη του ALTER. Γιατί αυτοί να μείνουν έξω από την πολιτική …Γίνονται κουβέντες για ένα όνομα-έκπληξη, μεγαλύτερο και από αυτό της κας Τζαβέλα για τον επικεφαλής στο Επικρατείας. Είχαμε γυναίκα στο ευρωψηφοδέλτιο, ενώ εδώ θα έχουμε άνδρα

Λέτε ο επικεφαλής να είναι ο κ. Ψινάκης;

ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ .... ΑΘΛΗΜΑ :

ΠΗΓΗ

ΟΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΕΣ "ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ" ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ

"είστε ότι χειρότερο υπάρχει", "το άτομο έχει πρόβλημα" .....τώρα ;;;;;


ΠΗΓΗ

ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΤΡΕΧΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ , ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ "ΚΙΝΗΜΑ" , ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΕΛΛΑΔΑ" ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΟΥΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ , ΤΙ ΑΡΑΓΕ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ? ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ? ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ? ΑΜΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΛΙΑΝΑΤΟ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΤΕ ..... ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ GAY PARADE ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΕΛΕΤΑΡΧΗ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΨΙΝΑΚΗ.

Α ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ , ΚΩΛΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΗ ...... ΝΑ "ΧΑΙΡΕΣΤΕ" ΤΑ "ΣΤΕΛΕΧΗ"

http://3.bp.blogspot.com/_NXs7diqTeWA/SqC4j7Ft_CI/AAAAAAAADz4/8LWBCXNhnEU/s400/treles.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: