15 Οκτ 2009

ΟΙ "ΒΑΝΔΑΛΟΙ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΥΘΕΝΑ

Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το υπουργείο Εργασίας στη συγκέντρωση των εργαζομένων της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

Η συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με τον υπουργό Απασχόλησης Ανδρέα Λοβέρδο, δεν είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συγκεντρωμένων.

Εξω από το υπουργείο υπήρξε ένταση και συγκρούσεις των διαδηλωτών με δυνάμεις των ΜΑΤ.

Οι απεργοί της Ζώνης ζητούν έκτακτο επίδομα 1.500 ευρώ για το 2009, αύξηση του επιδόματος ανεργίας και του χρόνου επιδότησης.

Ζητούν ακόμα μέτρα στήριξης των ανέργων (η ανεργία στη Ζώνη έχει φτάσει ήδη στο 50%), όπως το πάγωμα των δανείων, η διασφάλιση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κ.λπ.

ΠΗΓΗ

ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΤΟ "ΒΗΜΑ" :

«Εχω φίλους αναρχικούς και σέβομαι τις απόψεις τους. Ομως δεν δέχομαι τους χούλιγκαν και τους βάνδαλους που καταστρέφουν περιουσίες»

Το νέο δόγμα ασφαλείας του νέου υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη θα περιλαμβάνει «δημοκρατία και πυγμή»

ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ...... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ , ΟΤΑΝ ΔΕΡΝΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΓΡΟΤΩΝ ΟΤΑΝ ΡΙΧΝΕΙ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ , ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ......

ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΑ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ" , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΛΟ ΣΕ ΕΡΓΑΤΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΜΗΝ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΤΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΤΟΣ .... ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ , ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΝΔΑΛΟΙ ΚΑΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΠΑΤΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ "ΠΥΓΜΗ" ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ" , ΕΤΣΙ κ. ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ?

ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΓΓΙΞΕ ΚΑΝΕΙΣ .....

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν κουκουλοφόροι που επιτέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας Espresso στον Περισσό, μέρα μεσημέρι. Συγκεκριμένα, 10-15 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του συγκροτήματος Ημερήσιου Τύπου («Espresso», κ.α.) του Λαυρέντη Λαυρεντιάδη που βρίσκονται στην οδό Αβέρωφ 26-28 στον Περισσό. Οι δράστες επιτέθηκαν με σφυριά και λοστούς στο ισόγειο, ενώ προξένησαν ζημιές σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα έξω από την εφημερίδα. Παράλληλα έγραψαν και συνθήματα και αποχώρησαν.

Πηγή: ΗμερισίαOnline

"ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ....."

Δεν υπάρχουν σχόλια: