14 Οκτ 2009

ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ .....

ΑΠΟ ΤΟ "DEFENCENEWS" :


(ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ)

ΠΡΩΤΑ Η ΕΜΜΕΣΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΓΚΡΙΖΩΝ ΖΩΝΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ , ΜΕΤΑ Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ "ΖΩΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ" ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΔΡΙΤΗ . ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΜΙΑ , ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ , ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕΡΙΚΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ .....

ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΙΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΜΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΕΡΟΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΗ ΑΠΑΙΡΑΙΤΗΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΕΩΣ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ.

ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΤΕ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙ "ΗΣΥΧΟΥ ΥΠΝΟΥ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ) ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ "ΜΕΡΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΓΗΣ" ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΗΣΙΑ ΑΛΛΑ Η ΣΥΝΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΕ ΕΞΑΡΤΟΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ-ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: