19 Φεβ 2009

Θα έπρεπε να ντρέπονται...

[κουνεβα.jpg]

Πρόταση να συμμετάσχει στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε η Κωνσταντίνα Κούνεβα ενώ παρόμοια πρόταση διατύπωση και ο Νίκος Μπίστης από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ...

Η άτυχη καθαρίστρια αντέδρασε έντονα στις συγκεκριμένες προτάσεις τις οποίες και απέρριψε κατηγορηματικά.

«Δεν ανήκα ποτέ σε καμία παράταξη, σε κανένα κόμμα και δεν θέλω να με ενοχλήσουν. Ντρέπομαι που ακούγονται αυτά τα πράγματα για υποψηφιότητά μου με κόμμα» φέρεται να δηλώνει η γραμματέας της Παναττικής Ένωσης Καθαριστριών (ΠΕΚΟΠ).

Χθες, ο Νίκος Μπίστης, στέλεχος του ΠαΣοΚ, δήλωσε πως «θα ήταν ένα σήμα προς την κοινωνία, μια συμβολική κίνηση τιμής και αξιοπρέπειας σε μια γυναίκα που η χώρα που τη φιλοξένησε δεν ήταν εξαιρετικά φιλόξενη προς αυτήν» σχετικά με την ένταξη της συνδικαλίστριας στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος.

Παράλληλα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της ΑΚΟΑ, Γιάννης Μπανιάς, πρότεινε να τεθεί η κ. Κούνεβα επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος και τόνισε ότι «πρόκειται για μία επιλογή εξαιρετικά υπεύθυνη και πολιτική με βάση όλα όσα συμβολίζει η εργαζόμενη γυναίκα, μετανάστρια, αγωνίστρια και συνδικαλίστρια».

«Όταν τη ρωτήσαμε είπε με αυστηρό ύφος ότι δεν δέχεται να ενταχθεί ούτε στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ ούτε κανενός άλλου κόμματος. Μόνο αν κατέβει επίσημα στις εκλογές η Παναττική Ένωση Καθαριστριών, τότε θα δεχθεί να συμμετάσχει. Η Κωνσταντίνα ήταν κατηγορηματική: δεν θέλει να την προσεγγίσει κανένα πολιτικό κόμμα για να της προτείνει θέση στο ψηφοδέλτιό του. Μέσα από τη δράση της για τα εργασιακά δικαιώματα των καθαριστριών γνώριζαν την ύπαρξή της. Κανένας όμως δεν της είχε προτείνει θέση όταν ήταν καλά. Τώρα που δέχθηκε την επίθεση τη θυμήθηκαν; Ε, τώρα η Κωνσταντίνα δεν θέλει να δει κανέναν τους μας είπε να μην επιχειρήσουν καν να την επισκεφτούν στο νοσοκομείο», δήλωσε η κ. Βάσω Τσούνη, αντιπρόεδρος της ΠΕΚΟΠ, συμπληρώνοντας ότι «όταν το έμαθε η Κωνσταντίνα αναστατώθηκε πάρα πολύ. Μα καλά, δεν μπορούν να σεβαστούν ούτε την κατάστασή της; Η μητέρα της, η κ. Ευαγγελία, είπε ότι θέλει τον κόσμο δίπλα τους- όχι αυτούς».

Όσοι πρότειναν κάτι τέτοιο στην Κούνεβα θα έπρεπε να ντρέπονται...

Η Κούνεβα παλεύει για τη ζωή της στον Ευαγελλισμό επειδή κάποιοι δεν φρόντισαν τόσα χρόνια είτε σαν κυβέρνηση είτε σαν αντιπολίτευση να εξασφαλίσουν ανθρώπινες συνθήκες εργασίας...

Η Κούνεβα αποτελεί λαμπρό παράδειγμα συνδικαλίστριας που δεν αγωνίζεται για το κόμμα της αλλά για ένα καλύτερο αύριο...

Κόντρα στη μόδα των τελευταίων ετών , η Κούνεβα δεν ασχολήθηκε με τον συνδικαλισμό για να ανέβει πιο γρήγορα τα σκαλοπάτια των διαφόρων κομματικών μηχανισμών αλλά για να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες εργασίας για την ίδια και τους συναδέλφους της....

Με ποιο δικαίωμα της ζητάνε λοιπόν να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο τους ;

Να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το οποίο έγινε μπουρδέλο το κόμμα στο τελευταίο συνέδριο ;

Να συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και να βρεθεί το όνομα της ξαφνικά δίπλα σε κανέναν Πάγκαλο ;

ΠΗΓΕΣ : http://parapolitiki.blogspot.com/ , http://www.tvxs.gr

ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΙ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΝ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΟΤΙ ΖΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΨΗΦΟΥΣ .

ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ "ΥΠΗΡΕΤΕΣ" ΚΑΙ "ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: