19 Φεβ 2009

H εξέλιξη της αποστολής της Δημοκρατικής Αναγέννησης στα Σκόπια

Email 14:58'
"Πρίν λίγη ώρα πέρασε τα Ελληνοσκοπιανά σύνορα η αποστολή για τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς και κατευθύνεται προς το ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι."
Email 18:12'
" Η αποστολή για τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς βρίσκεται έξω από το ψυχιατρείο Μπάρντοφτσι.Στο σημείο βρίσκονται δεκάδες δημοσιογράφοι των Σκοπιανών και διεθνών ΜΜΕ.Η διοίκηση του ψυχιατρείου δεν επιτρέπει την είσοδο στα μέλη της αποστολής.Παρόλα αυτά μέλος της αποστολής που βρισκόταν ως προπομπός από εχθές στα Σκόπια κατάφερε και είδε τον Βάσκο και διαβεβαίωσε πως είναι καλά στην υγεία του.
Μετά την δυναμική κινητοποίηση, υπάρχουν πληροφορίες πως είναι σημαντικές οι πιθανότητες να επιτευχθει εντός των επόμενων 24ώρων η απελευθέρωση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς"

Εmail 19:54'
"Ολοκληρώθηκε η συνάντηση της αποστολής με την επικεφαλής του γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια πρέσβειρας Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου. Λήφθηκαν οι διαβεβαιώσεις πως αν στα αμέσως επόμενα 24ώρα δεν αφεθεί ελεύθερος(όπως ήδη διαφαίνεται) ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς, θα προχωρήσει άμεσα η διαδικασία της επιδόσεως ρηματικής διακοίνωσης (nota) προς το Σκοπιανό υπουργείο Υγείας για εξέταση του Βάσκο από ανεξάρτητη επιτροπή.
Θα υπάρχει ενημέρωση για κάθε νεώτερο."


greece-salonika


ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ....


ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ....


ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΑ ΕΓΧΩΡΙΑ Μ.Μ.Ε. ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΕΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΙΚΡΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ "ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ" (ΑΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ Ο ΒΑΣΚΟ , ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΑ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ)


[macedonia-is-only-greek.gif]

Δεν υπάρχουν σχόλια: