29 Μαρ 2009

«Δυστυχώς η πέμπτη φάλαγγα υφίσταται στην Ελλαδα του 2009..»

Δ.Αλευρομάγειρος

Ο Βαξεβάνης, έμαθε ότι τον διώχνουν και «ανέβασε στροφές» για να δείξει στους Βertelsmann, ότι είναι χρήσιμος και αναντικατάστατος, το έριξε στην …έρευνα και βρήκε τον Αλέξη Ηρακλείδη, που ειπε: «Υπάρχουν γεγονότα τα οποία εάν τα διάβαζε ένα παιδί ή και ένας μεγαλύτερος θα αισθανόταν ντροπή που είναι Έλληνας και αντίστοιχα γεγονότα των Τούρκων που δεν τους τα έχουν πει και θα αισθάνονταν ντροπή που είναι Τούρκοι. Όμως, η επίθεση το 1919 έγινε από τους Έλληνες. Έκαναν μεγάλα έκτροπα, σκότωναν παιδιά, γυναίκες, βίαζαν. Καίγανε το ένα χωριό και την μια κωμόπολη μετά την άλλη. Ουσιαστικά έγινε εθνοκάθαρση, περίπου ότι έκαναν οι Σέρβοι στην Βοσνία. Ακόμα και στα στρατιωτικά αρχεία και σε ιστορικά απομνημονεύματα λέγονται αυτά. Έχει βγει ένα καταπληκτικό βιβλίο του Πέτρου Κωστόπουλου ο οποίος λέει για τον πόλεμο και τη εθνοκάθαρση στο κομμάτι που αφορά την Μικρασιατική περίοδο το οποίο το ονομάζει κατάδυση στην κόλαση. Το βασίσει σε ότι λέγανε οι φαντάροι οι οποίοι αναγκάστηκαν να κάνουν εγκλήματα.
Οι έλληνες ήταν οι επιτιθέμενοι. Φωτιά και μπούρμπερη έως την Αγκυρα. Σκοτώνουν σφάζουν, η απόλυτη φρίκη, η απόλυτη ντροπή. Ντρέπεσαι που είσαι έλληνας
»

( Αλέξης Ηρακλείδης Έλληνας (;) Πανεπιστημιακός! Πληρώνεται από την ελληνική Πολιτεία για να διδάσκει Διεθνείς Σχέσεις και Ανάλυση Συγκρούσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και επέλεξε την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου προκειμένου να ισχυριστεί στην τηλεοπτική εκπομπή «Το κουτί της Πανδώρας»: ότι «το 1919 οι Ελληνες έκαναν μεγάλα έκτροπα, περίπου ό,τι έκαναν οι Σέρβοι στη Βοσνία. Οι Ελληνες ήταν οι επιτιθέμενοι. Φωτιά ......και μπούρμπερη έως την Αγκυρα. Σκοτώνουν, σφάζουν, η απόλυτη φρίκη, η απόλυτη ντροπή». «Ντρέπεσαι που είσαι Ελληνας».
Ο γνωστός Αλέξης της Παντείου. Η μασκότ των ελληνικών πανεπιστημίων.
Ο Αλέφαντος των αμφιθεάτρων. Ο συμπλεγματικός γιος του διπλωμάτη πατερά, της ΕΟΚΑ που πολεμάει τα οιδιπόδεια σύνδρομα του,και προσπαθεί να λυτρωθεί από τα ψυχικά του τραύματα σκοτώνοντας τον πατερά του, στο υποσυνείδητο . Κάποτε την 25 Μαρτίου πήγε στο παιδί του η νταντά, μια ελληνική σημαία και αυτός όταν την είδε, άρχισε να βγάζει κάφρους και με υστερικό παραλήρημα να αλαλάζει γιατί μπορεί το παιδί του να του βγει από αυτό ....εθνικιστης. Ναι ακριβώς!(ενώ πούστης ε;).
Αλέξη, στο πρόσωπο της Ελλάδας δεν προβάλλουμε τον πατερά μας ,και δεν λυτρώνουμε το οιδιπόδειο ,ρέοντας μισός κατά της Ελλάδας, για να σκοτώσουμε την μνήμη του πατρος.Οταν λοιπόν λες ντρέπομαι για την Ελλάδα ας εννοείς σαφώς τον πατερά σου..


ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΑΡΖΟΓΛΟΥ (πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Μικρασιατικών Σωματείων)
«Ο καθηγητής πανεπιστημίου που σπουδάζει τα παιδιά μας και μίλησε για εθνοκάθαρση είναι πληρωμένο σκουλήκι. Τον εχθρό τον αντιμετωπίζεις κρατώντας τις απαραίτητεςεπιφυλάξεις. Πώς όμως να φυλαχτείς από τον αδελφό σου, τον πατριώτη σου, τον συμπολίτη σου με τον οποίο αγωνίζεσαι από κοινού, αλλά τελικά γίνεται φίδι στον κόρφο μας; Ολοι αυτοί πληρώνονται από διάφορα κέντρα»

http://deltio11.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: