3 Μαρ 2009

ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ κ. ΥΠΕΞ

(Κάντε "κλικ" να μεγεθύνετε τα δημοσιεύματα και να τα διαβάσετε)


ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΕΞ ΤΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΟΣ . 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΠΟ "ΦΙΛΟΥΣ" ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ , 5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΥΡΙΑΝΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ) .

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ.

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΓΙΝΕ , ΕΓΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΡΩΣΙΑ , ΑΓΩΓΟΙ , ΒΕΤΟ) ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΞ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΤΙΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ.

ΤΩΡΑ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΜΗΝ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ . ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟΥΣ , ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ , ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΟΥΣ ΓΥΑΛΑ , ΓΟΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΝ ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ .... Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ (ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ).

Η ΑΦΩΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΒΟΥΝ ΕΝΤΟΣ .

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: