3 Μαρ 2009

Πράκτορας της CΙΑ ο οπλαρχηγός του ANA

O οπλαρχηγός του ΑΝΑ (Albanian National Army) που διαδέχτηκε τον UCK μετά το τέλος του πολέμου στο Κόσοβο είναι πράκτορας της CΙA!

[praktor.jpg]

Αυτό υποστηρίζει σήμερα ο Τύπος στο Βελιγράδι και τα Σκόπια δημοσιεύοντας μάλιστα και τα σχετικά έγγραφα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Βέτσερ" που εκδίδεται στην ΠΓΔΜ,κατά τα πρόσφατα επεισόδια που ακολούθησαν τη μεγάλη διαδήλωση στο Βελιγράδι εναντίον της ανεξαρτητοποίησης του Κοσόβου,η ομάδα διαδηλωτών που εισέβαλλε στην Αμερικανική πρεσβεία της Σερβικής πρωτεύουσας,πέρα απ΄τις εκτεταμμένες καταστροφές που προξένησε στο κτίριο κατάφερε να αποσπάσει και άκρως απόρρητα έγγραφα στα οποία αγράφονται οι ταυτότητες αρκετών μυστικών πρακτόρων της Αμερικανικής κατασκοπείας στα Βαλκάνια.
Το σημαντικότερο "άκρως απόρρητο"έγγραφο ήταν η ταυτότητα του Γκαφούρ Φάζλι,αρχηγού του ΑΝΑ,με την οποία αποδυκνείεται πως ανήκει στο δυναμικό της CΙΑ...

Ο άνθρωπος δηλαδή που απειλεί Σκόπια,Σερβία,Μαυροβούνιο αλλά ακόμη και την Ελλάδα ως ο κύριος εκφραστής του "οράματος της Μεγάλης Αλβανίας" είναι ουσιαστικά ένας ακόμη Αμερικανός πράκτορας!

http://greece-salonika.blogspot.com/2008/03/c-ana.html

ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ , ΑΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ , ΜΑΧΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ .... ΙΠΠΟΤΗΣ ΤΖΕΝΤΑΙ ΠΟΥ ΜΑΧΕΤΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΣΕ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΑΣΤΕΡ ΤΖΕΝΤΑΙ ΚΑΙ ..... ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ , ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΚΑΚΟ" ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΓΥΡΙΣΕ ΚΤΛ .... ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: