4 Μαρ 2009

ΔΡΑΣΗ ΡΩΣΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Τουρκική εφημερίδα Sabah δημοσιεύει τους ισχυρισμούς πως Ρώσοι πράκτορες ευθύνονται για την δολοφονία 3 Τσετσένων το τελευταίο πεντάμηνο στην Κωνσταντινούπολη.
Τον Σεπτέμβριο είχε δολοφονηθεί ο Γκαζχί Εντιλσουλτάνοφ που μαχόταν κατά των Ρώσων με τον βαθμό του συνταγματάρχη, τον Δεκέμβριο με ένοπλη επίθεση είχε δολοφονηθεί ο Τσετσένος διοικητής Ισλάμ Τζανιμπέκοφ ενώ στην τελευταία επίθεση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα δολοφονήθηκε από αγνώστων στοιχείων άτομα ο Αλί Οσάεφ, ο οποίος είχε λάβει μέρος σε πολλές μάχες μαζί με τους Τσετσένους τρομοκράτες.

Τα τελευταία χρόνια, οι τουρκόφωνες περιοχές της τέως ΕΣΣΔ, αλλά και της Νότιας Ρωσίας, έχουν γίνει ισχυρό πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ των Ρωσικών Μυστικών Υπηρεσιών και των Τουρκικών.

Η Κωνσταντινούπολη απετέλεσε και συνεχίζει, παρά την ύφεση του πολέμου στην Τσετσενία,να είναι ισχυρό κέντρο, πάσης φύσεως υποστήριξης των Τσετσένων ισλαμιστών ανταρτών, τους οποίους ενισχύει με κάθε μέσο και τρόπο η Τουρκία.

http://strategy-geopolitics.blogspot.com

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΥΠΟΘΑΛΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΣΕ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ Η ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ Η ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΡΩΣΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠΟΨΗ.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΣΕ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ? ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΗ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: