10 Απρ 2009

Ο ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΛΕΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ....


.... ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ , ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ε.Βενιζέλος κατά του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ Γ.Αλαφούζου στο πλαίσιο ημερίδας της «Διεθνούς Διαφάνειας Ελλάς» στο Ζάππειο με τίτλο «Κράτος & Διαφθορά: Πως θα πετύχουμε την εφαρμογή των νόμων».

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος συμμετείχε στο πάνελ της ενότητας «Πολιτεία και ανομία», εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του Γ.Αλαφούζου, όταν ο τελευταίος τον κέντρισε, κατογορώντας τον με εξαιρετικά σκληρούς χαρακτηρισμούς ότι «έδωσε χαριστικά τις πανελλαδικές άδειες στα τηλεοπτικά κανάλια κατονομάζοντας το Mega και τον ANT1». Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΙ αναφέρθηκε σε τρεις νόμους που θέσπισαν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τα ΜΜΕ.
Ειδικότερα αναφέρθηκε στο νόμο Βενιζέλου, ο οποίος, όπως είπε ο κ. Αλαφούζος, «θέσπισε αδιαφανείς κανόνες για την ενίσχυση επιχειρηματικών συμφερόντων στα ΜΜΕ», στο νόμο Ρέππα, που «θέσπισε το προσωρινό καθεστώς νόμιμης λειτουργίας, που λειτουργεί εδώ και 12 χρόνια» και σε νόμο του 2005, με τον οποίο «νομιμοποιήθηκαν ραδιοφωνικοί σταθμοί με μοναδικό κριτήριο το αν λειτουργούσαν παράνομα στις 31 Δεκεμβρίου 2004».
Οι χαρακτηρισμοί του Γ.Αλαφούζου, ήταν τόσο επιθετικοί και εξόργισαν σε τέτοιον βαθμό τον Ε.Βενιζέλο, που αμέσως του έδωσε πληρωμένη απάντηση τονίζοντας : «Συνήθως ο κιμάς κόβεται παρουσία του πελάτη, γι' αυτό να τον κόψουμε τώρα τον κιμά»! Αμέσως μετά ο Ε.Βενιζέλος απάντησε ότι «έδωσε άδεια στα κανάλια που είχαν ήδη άδεια λειτουργίας από το 1989 ενώ σε αυτό συνηγόρησαν 200 Ελληνες βουλευτές. Σε ποιο κανάλι αναφέρεστε κύριε Αλαφούζο;» ρώτησε στη συνέχεια μαινόμενος ο Ε.Βενιζέλος καταλήγοντας: «Μήπως για το δικό σας το οποίο πήρατε χαριστικά και μετατρέψατε το Seven X σε ΣΚΑΪ;».

http://www.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: