10 Απρ 2009

Ο ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ .....


..... ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣ ? ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ "ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙΣ ?

Ο κ.Αλαβάνος έκρινε σκόπιμο να συνεχίσει την κόντρα του με τον κ.Καρατζαφέρη αλλά και με ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων και εξέδωσε χθες βράδυ ανακοίνωση στην οποία προσπαθεί να αιτιολογήσει και να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα..
Μεταξύ άλλων αναφέρει:
"δεν χρειάζεται η ανάλυση της «Βίας» κι όχι της «Βιάς». Ο Ύμνος εις την Ελευθερίαν ξεκινά με το «Σε γνωρίζω από την κόψη / του σπαθιού την τρομερή», μια εικόνα πολύ πιο εφιαλτική από τις κουκούλες, τα μολότοφ και τα γκαζάκια.(!!) Ας μη ξεχνάμε ότι ο Ύμνος στην Ελευθερία έχει γραφεί με βάση τα σκληρά γεγονότα της άλωσης της Τριπολιτσάς γι’ αυτό συναντάς σε κάθε στίχο σχεδόν όρους ακραίας βίας(!)."


Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του Προέδρου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ:

http://greece-salonika.blogspot.com

ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ "ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ" ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΟΝ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ ?

ΑΝ ΔΕΣ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: