11 Απρ 2009

ΜΑΚΗΣ Ο ΓΙΑΛΑΝΤΖΗ ΖΟΡΡΟ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΕΙΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgXzT7m3ihwCEgN664FhiREjE-hDHzqSOrFoQeb48IqG_UlxxKJSj-NjQ3LI219aeXaA9KQ10Xj8QIKD9I4AH_NmOyqAoMaSL5eNaGpgo3hi69oJNArKGm30EadSBrxFSjhQRKOXXX49xo/s320/tarzan1.jpg

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο "ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΤΑΡΖΑΝ" ΓΙΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ?

Γιος Αμπχάζιου μετανάστη, ο δράστης σκόρπισε γύρω του το θάνατο και τον πανικό μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, αφήνοντας μία επιστολή, στην οποία, εκτός από την ερωτική του απογοήτευση, υπογράμμιζε και τη συμπεριφορά των γύρω του.

Την περιφρόνηση και την απόρριψη που εισέπραττε από συμμαθητές και καθηγητές στη σχολή του.

Είναι το σημαντικότερο πρόβλημα όλων....... των μεταναστών που ζουν στην πολιτισμένη Ευρώπη. Αυτό που βιώνουν καθημερινά και το γνωρίζουμε όλοι, προσποιούμενοι ότι δεν υφίσταται.

Του ανόητου ρατσισμού, που απαξιώνει κάθε πλάσμα προερχόμενο από το πρώην ανατολικό μπλοκ, που μιλάει περίεργα τα ελληνικά, που έχει άλλα ήθη και έθιμα και που σίγουρα δεν έχει την οικονομική ευχέρεια για να καταστεί σεβαστό στον κύκλο του.

Του ρατσισμού που εξευτελίζει κάθε έννοια δικαίου στα ελληνικά δικαστήρια. Είναι Ρώσος, επομένως δολοφόνος ή Αλβανός, οπωσδήποτε κλέφτης. Είναι αλλοδαπός μετανάστης, άρα έχει άδικο.

Όσο και αν στρουθοκαμηλίσουμε το πρόβλημα, το έχουμε πρώτα εμείς και μετά οι άλλοι. Όσο πιο σοβαρά το αντιμετωπίσουμε, τόσο πιο γρήγορα θα αποφύγουμε δυσάρεστες καταστάσεις, όπως η σημερινή. Εάν πάλι αμελήσουμε -εγκληματικά- είναι σίγουρο ότι δε θα αρκεί ο χαρακτηρισμός δυσάρεστες και θα πρέπει να αντικατασταθεί από τη λέξη τραγωδία.

Είναι θέμα χρόνου…

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΜΑΚΗ ? ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ
ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ? ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ? ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 19ΧΡΟΝΟ ? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ?


ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ Ο ΣΥΜΠΑΘΕΣΤΑΤΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΚΗΠΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΠΛΑΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΒΙΛΛΑΣ ΤΗΝ "ΠΕΣΕΙ" ΣΤΗΝ ΚΙΜ ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ?

ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΓΩ ΤΙΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΜΟΥ ? Ή ΑΝ ΑΠΟΡΡΙΨΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ΩΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ?

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΟΥΣ , ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ , ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ?

http://www.mongabay.com/images/indonesia/kalimantan/kali9873a.jpg

ΓΙΑ ΤΑΡΖΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΓΙΑ "ΜΑΙΜΟΥ" ΣΙΓΟΥΡΑ


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΛΗΜΑ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΟΝ ΜΑΚΗ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ.
ΑΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.
ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΑΣ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ;

Ανώνυμος είπε...

Μην ασχολείστε με ρετάλια που είναι ικανοί ακόμα και στην βίζιτα να βγάλουν την μάνα τους για να τα κονομήσουν.

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ 10.52 ΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ DVD ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΕΤΑ ΣΑΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ;

Ανώνυμος είπε...

paidia den aksizi na sxoleistai me ta skoupidia

Ανώνυμος είπε...

giati o tarzan den afini
sta portal tou ton kosmo eleuthera kai anwnyma na kanei ta sxolia tou. pisteuw den exei ta kotsia giati tha faei kraksimo.

Ανώνυμος είπε...

Ο γελοιο-Δημοσιογράφος Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και το ιστορικό της απαλλαγής του από τον ελληνικό στρατό


ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΑΣ.ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΣ ΤΑ ΜΗΤΡΩΑ ΑΡΡΕΝΩΝ ΛΕΟΝΤΕΙΟΥ ΑΧΑΪΑΣ, ΥΠΟ ΕΤΟΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 1954.

27-12-1973
ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΔΙΑ ΦΟΙΤΗΣΙΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.

17-12-1974
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΜΠΟΛΩΝΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.

21-12-1977
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ (ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ).

1-1-1982
ΔΙΑΚΟΠΗ Η ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΡΑΤΤΕ ΟΡΘΗ ΧΡΗΣΗ ΑΥΤΗΣ.

8-4-1982
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ.

18-11-1982
ΕΜΗΝΥΘΗ.

6-4-1983
ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ 625 Τ.Π.(ΙΩΑΝΝΙΝΑ).

6-4-1983
ΔΙΕΤΗΣ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΩΣ, ΛΟΓΩ ΥΓΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝ ΩΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΑΣΧΕ ΑΠΟ ΒΑΡΕΙΑ ΨΥΧΟΝΕΥΡΩΣΙΝ.

25-3-1985
ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΙΣ ΤΗΣ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ.ΕΚΡΙΘΗ ΙΚΑΝΟΣ Ι1 ΓΙΩΤΑ ΕΝΑ).

13-8-1985
ΚΑΤΕΤΑΓΗ ΕΙΣ ΤΟ Κ.Ε.Ε.Μ. (ΣΠΑΡΤΗ).

13-8-1985
ΕΚΡΙΘΗ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΔΙΑ ΣΤΡΑΤΕΥΣΙΝ Ι5 (ΓΙΩΤΑ ΠΕΝΤΕ), ΩΣ ΠΑΣΧΩΝ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΒΑΡΕΙΑ ΝΕΥΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ).

ΑΠΟΦΑΣΙΣ ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 166/ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ
Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΝΤΙΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΕΚ
ΛΕΟΝΤΙΟΥ ΑΧΑΙΑΣ.
ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ Η ΜΕΓΑΛΗ ΔΕΥΤΕΡΑ.

Αριστείδης είπε...

Ναι βέβαια, ήτανε σαφής ο Μάκαρος. Για κάθε ψυχανώμαλο φταίει η κακούργα κοινωνία, φταίμε όλοι οι υπόλοιποι που δε σκύψαμε πάνω απ΄το πρόβλημά του (λες και δεν έχουμε δικά μας), φταίει ο ρατσισμός και η ξενοφοβία κτλ κτλ. Όλες τις χιλιοειπωμένες ανοησίες των "κοινωνικά ευαίσθητων" τις ξανακούσαμε για χιλιοστή πρώτη φορά. Δεν βαριούνται να αναμασάνε τα ίδια και τα ίδια;
Αλλά πώς να βαρεθούνε αφού απ' αυτά τα οικονομάνε;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΔΕΡΦΕΣ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 4ΠΟΔΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΜΠΤΟΦΑΛΑΓΓΙΤΕΣ.