21 Μαΐ 2009

Σχετικά με την τοποθέτηση του Τούρκου πτέραρχου ως διοικητή στο Στρατηγείο της Λάρισας - ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ?


ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ"

ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ :

1. ΣΤΟ ΝΑΤΟΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ (ΟΤΑΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ)

2. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ)

3. ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ (ΑΠΟ ΤΑ 10 ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΤΑ 4 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ) ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΜΕΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑΕΡΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΤΟΥΡΚΙΑΣ , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ , ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ.

ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ , ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΟΥΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑ , ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ (ΕΝΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ) ΜΕ ΤΙΜΗΜΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΗΝ "ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ" ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ.

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ , ΑΣΧΕΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΑΛΛΟΙ "ΑΣΧΕΤΟΙ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ , ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΟΥΤΕ ΔΙΟΙΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ , ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΕΧΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ "ΒΛΑΨΕΙ" ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ "ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ" ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ , ΓΙΑΤΙ ? ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΕΜΑ , ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ (ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ) ΜΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΔΙΕΝΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΕΣ) ΘΕΣΕΙΣ (Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΝΙΚΟΤΑΤΗ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΕΝΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ)

ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ "ΚΑΜΠΟΣΟΥΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΑΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ? ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΤΕ ? ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΟΠΟΥ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΝΑΝΕ ΣΤΟΥΣ "ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΔΕΣ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝΕ ΤΟΥ ΚΑΦΕΤΖΗ ΣΤΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ? ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ? (ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ)

ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΣΤΕΡΙΚΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ "ΜΕΧΜΕΤΗΣ" ΜΕ ΑΣΤΡΑ ?

ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΕΣ , ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟΝ "ΨΥΧΡΟ ΠΟΛΕΜΟ" . ΟΜΩΣ ....

..... ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΩ ΟΤΙ (ΔΥΣΤΥΧΩΣ) Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ" ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ . ΟΙ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΟΚΤΑΕΤΙΑΣ ΣΗΜΙΤΗ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ) ΕΔΩΣΑΝ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ:
1996 ΙΜΙΑ
1997 ΜΑΔΡΙΤΗ
1999 ΟΤΣΑΛΑΝ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΕ ΤΕΛΜΑ
"ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ" ΜΕΤΑ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΩΝ ΜΕ ΤΖΕΜ
ΚΤΛ

ΚΑΙ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ,

ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΚΑΛΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΑΝ ΞΑΝΑΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΗΝΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ , ΙΣΩΣ , ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΟΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ .... ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ ΑΚΟΥΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΓΕΡΩΧΟΙ ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ......

(ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ "ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ" , ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΩΔΥΡΟΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ .... ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: