11 Ιουλ 2009

Νεώτερα για την Υπόθεση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς – Τι υποστηρίζουν στα Σκόπια για τον Βάσκο

n1499767612 1288 Νεώτερα για την Υπόθεση του Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς   Τι υποστηρίζουν στα Σκόπια για τον Βάσκο

Στα Σκόπια κατάλαβαν ήδη την κουταμάρα ολκής που έκανε το καθεστώς Γκρούεφσκι με τον Βάσκο για 2η συνεχόμενη φορά και πάνε…να τα μπαλώσουν. Η ‘Nova Makedonija’ σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τα.. αδικαιολόγητα στράφηκε στην γνωστή αποτυχημένη τακτική, την οποία είχαν ακολουθήσει τα περισσότερα Σκοπιανά ΜΜΕ και την πρώτη φορά.

Έκαναν την εμφανισή τους λοιπόν, οι γνωστές κατηγορίες για “νέο κύμα Ελληνικής Υστερίας” σχετικά με τον Βάσκο. Παράλληλα η εφημερίδα εφαρμόζει την ίδια αναποτελεσματική συνταγή, όπως ακριβώς και πριν 5 μήνες. Πιο συγκεκριμένα προωθούν τον ισχυρισμός πως δεν έχει συλληφθεί ή φυλακιστεί κανένας με αυτό το όνομα. Υποτίθεται τουλάχιστον αυτή ήταν η επίσημη απάντηση τόσο του Σκοπιανού Υπουργού Εσωτερικών όσο και των Υπεύθυνων στην Φυλακή του Τετόβου στον δημοσιογράφο της εφημερίδας.

Εμείς να υπενθυμήσουμε για μια ακόμα φορά τους επίσημους ισχυρισμούς των Σκοπιανών αρκετούς μήνες πριν.

“Δεν Υπάρχει Κανείς με αυτό το όνομα.”

“Ο Βάσκο είναι μη υπαρκτό πρόσωπο”

Σημειωτέον, πρόκειται για την ίδια εφημερίδα που πριν 5 μήνες περίπου φιλοξενούσε στις στήλες της, δηλώσεις της Σκοπιανής Αστυνομίας σύμφωνα με τις οποίες ο Βάσκο… δεν υπήρχε!!! Αφού αποδείχθηκε περίτρανα με ατράνταχτες αποδείξεις η ύπαρξη του Βάσκο, αναγκάστηκαν να ανασυντακτούν και να ομολογήσουν πως είναι έγκλειστος σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Στο ίδιο έργο Θεατές για μια ακόμα φορά, με τους Σκοπιανούς να κάνουν το κορόιδο. Όπως και την 1η φορά όμως είναι καταδικασμένοι να αποτύχουν οικτρά!!!

ΠΗΓΗ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΝΑ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ" ΤΟΝ ΒΑΣΚΟ. ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ "ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ" ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ "ΒΟΗΘΕΙΑ" ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΑΝΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΙΘΑΝΟ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΠΑΝΕ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ.

ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ "ΜΑΧΟΝΤΑΙ" ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΚΟ , ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΟΥΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ" ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: