8 Ιουλ 2009

Μισό δις ευρώ από Ελλάδα για Σκοπιανό

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjHmEWhgHjM5GBhYfUJ3wMJn5EcTUFHGU9K02_B9vJafrkYuErOgouRa8v0bSajyn1I8AbH-6_XModPJQPU_xnorTdg7lnIn0v2bK2Ap12vePoarV_0cpBQqxs9T5YGNGIsCxE9V1npLcks/s400/skopia564.jpg

Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ σταθμός Α1 ων Σκοπίων μετέδωσε ότι η Ελλάδα με οικονομικό πακέτο αξίας μισού δισεκατομμυρίου ευρώ περίπου θα επιχειρήσει να ενισχύσει τη διαπραγματευτική της θέση στη διένεξη για το όνομα, αλλά και να μειώσει τις όλο και μεγαλύτερες πιέσεις που δέχεται από την πλευρά των ΗΠΑ σχετικά με την ταχεία λύση του ζητήματος της ονομασίας.

«Η Ελλάδα θα χρηματοδοτήσει τον οδικό μεταφορικό άξονα που διασχίζει τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας’’, θα αναπτύξει το δίκτυο του πετρελαιαγωγού στη χώρα και θα διαχειριστεί τα περιφερειακά ταμεία της ΕΕ σχετικά με την υλοποίηση αυτών των δύο προγραμμάτων. Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι η Ελλάδα θα εγγυηθεί την εξασφάλιση των απαραίτητων για τα Σκόπια ποσοτήτων ενέργειας. Δηλαδή, σε περίπτωση κατά την οποία τα Σκόπια δεν δύνανται να εξασφαλίσουν καύσιμα στη διεθνή αγορά ή παρουσιαστεί κάποια κρίση στη χώρα, η Ελλάδα θα εξασφαλίσει τις απαραίτητες ποσότητες ενέργειας», αναφέρει το ρεπορτάζ.

Η Κυβέρνηση στην Αθήνα, αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ, ως προϋπόθεση για το εν λόγω οικονομικό πακέτο θα θέσει την αλλαγή της συνταγματικής ονομασίας και την αποδοχή του νέου ονόματος «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» για όλες τις χρήσεις.

ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΜΠΟΥΡΔΕΣ .... ΜΑΛΛΟΝ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΜΑΣ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ , ΜΑΖΕΥΤΕ ΝΤΟΜΑΤΕΣ , ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: