6 Αυγ 2009

ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ-ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ

Και νέο καραβάνι πιστών ετοιμάζεται για τον 15Αύγουστο στα πλαίσια της προπαγάνδας που ακολουθείται για να αποκτήσουν έντονη θρησκευτική συνείδηση, ενώ είναι γνωστό ότι αδιαφορούν για τα θρησκευτικά δρώμενα.
Στο καντήλι στην Προύσα ναύλωσε λεωφορεία και πήγε τσιγγάνους ο ψευτομουφτής

Δύο λεωφορεία με αθίγγανους από την Κομοτηνή και με την καθοδήγηση και την κάλυψη των εξόδων από τον ψευτομουφτή αναχώρησαν χθες για την Προύσα προκειμένου να παρακολουθήσουν την θρησκευτική ισλαμική γιορτή «καντήλι» στο μεγάλο τέμενος της Προύσας. Κάτι τέτοιο γίνεται για πρώτη φορά κι εντάσσεται στην προσπάθεια που γίνεται απ΄όλες τις πλευρές να προσεγγίσουν τους τσιγγάνους που είναι ουδέτεροι στην πλειοψηφία τους θρησκευτικά ώστε να αποκτήσουν εμμέσως και τουρκική συνείδηση.


Για τους ανθρώπους αυτούς και μόνο το δέλεαρ της εκδρομής είναι ικανό να τους δώσει χαρά και να συμμετάσχουν σ΄αυτή, ενώ όπως πληροφορούμαστε γίνεται κινητοποίηση για να επαναληφθεί η εκδρομή το διήμερο του 15Αύγουστου και πάλι στην Τουρκία χωρίς να διευκρινίζεται αν θα είναι προορισμός ή Προύσα ή κάποια άλλη τουρκική πόλη.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: