19 Αυγ 2009

Η ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ

http://img75.imageshack.us/img75/6932/papandreou01ri0.jpg

Αρνητική η απάντηση της πλευράς Χριστοφοράκου στην επιστολή που απέστειλε το ΠΑΣΟΚ, ζητώντας να του αποσταλεί το σύνολο των στοιχείων-αποδείξεων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει για το κόμμα ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Siemens Hellas.

Προηγουμένως, με απόφαση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του Κινήματος, Γιάννης Ραγκούσης, απέστειλε προς τον δικηγόρο του κ. Μιχάλη Χριστοφοράκου, Stefan Kursawe, την ακόλουθη επιστολή:

Αξιότιμε κύριε,

Δηλώσατε στην εφημερίδα «Το Βήμα», 11/08/09, ότι «αν η Νέα Δημοκρατία θέλει στοιχεία για πληρωμές στα ταμεία της από τη Siemens τότε ας μας στείλει σχετικό αίτημα. Θα το διαβιβάσω αμέσως στον πελάτη μου. Είμαι σίγουρος ότι αυτός θα της απαντήσει επακριβώς».
Κατόπιν της δηλώσεώς σας αυτής, και παρότι αναφέρεστε αποκλειστικά στη Νέα Δημοκρατία η οποία απέφυγε να αποδεχθεί την ανωτέρω δημόσια πρόσκλησή σας, το ΠΑΣΟΚ σας καλεί δημοσίως να ανταποκριθείτε στη δέσμευσή σας, παρέχοντας το σύνολο των στοιχείων – αποδείξεων που ισχυρίζεται ότι διαθέτει ο πελάτης σας και αφορούν στο ΠΑΣΟΚ και σε κάθε περίπτωση όσα ετέθησαν υπόψη της Γερμανικής Δικαιοσύνης.

Παρακαλούμε να μας γνωστοποιήσετε άμεσα την απάντησή σας, την οποία το ΠΑΣΟΚ μόλις λάβει θα δώσει στη δημοσιότητα.

Για το ΠΑΣΟΚ

Ο Γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου,

Γιάννης Ν. Ραγκούσης

Αργότερα, με δήλωσή του μπροστά στην κάμερα ο Στέφαν Κουρσάβε όχι μόνο είπε ότι δεν πρόκειται να δοθούν στοιχεία στο ΠΑΣΟΚ, αλλά χαρακτήρισε γελοίο το σχετικό αίτημα, λέγοντας ότι :

«Μου έρχεται να γελάσω. Είναι γελοίο αίτημα. Δεν πρόκειται να απαντήσουμε. Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη στη δικαιοσύνη και δεν… μπορούμε να δώσουμε κανένα στοιχείο….»

ΠΗΓΗ

http://2.bp.blogspot.com/_dR05ezVrm-M/SeTxBik9uZI/AAAAAAAACRM/dSUvMZtObF8/s400/%CE%BA%CF%81%CF%85%CF%86%CF%84%CE%BF.jpg

ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΗΣ ΣΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .... ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΙΑΛΕΞΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΟΛΩΝ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ , ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΠΠΗ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΤΗ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ "ΔΙΑΚΟΠΕΣ" ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ , ΜΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ-ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Ή ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ Ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛ. ΔΙΕΘΝΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΙ ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΄80 ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2004 , ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ "ΑΠΩΝ" ΑΠΟ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΠΕΙΧΕ ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΥΣΕΑ ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΝΤΑΝ ΑΓΟΡΕΣ ΟΠΛΩΝ Ή ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΩΝ .....

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΕΝΤΕ ΑΡΑΔΩΝ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΧΕΡ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΓΕΛΟΙΑ ......

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΣΙΤΑΤΑ ΟΠΩΣ "ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΚΑΙ "Ε-ΒΟΟΚ" ΑΡΝΟΥΜΕΝΟ Ή ΑΝΙΚΑΝΟ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ (ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ) Ή ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΖΕΜ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ) ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΡΤΑΛ ΤΩΝ "ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ" ΠΟΥ ΜΕ ΥΒΡΕΙΣ ΛΑΣΠΗ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΚΟΛΠΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΘΟΛΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ..... ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΛΛΑ ΕΚΚΩΦΑΝΤΙΚΗ ΑΠΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΕ "ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ" .....

ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ , ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ..... ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ "ΚΑΛΗ" ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΧΙΟΥΜΟΡ , ΕΚΤΙΜΑΕΙ ΤΑ ΚΑΛΑ "ΑΝΕΚΔΟΤΑ" ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ "ΑΓΑΠΑΝΕ" ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ.

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ : ΟΙ "ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ" , ΟΙ "ΘΕΛΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ" , ΟΙ "ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ" , ΟΙ "ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ" , ΟΙ "ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΤΑΙ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΥΛΙΚΑ" , ΟΙ "ΠΡΑΣΙΝΟΑΠΙΘΑΝΟΙ" ...... ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ , ΟΛΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

[Giorgos+Ragousis_Paros_2.JPG]

ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙΤE , ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΚΛΗΡΑ .....

Δεν υπάρχουν σχόλια: