27 Αυγ 2009

ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ !!!!! - Προσπάθεια κλοπής του σκύλου της ΕΜΑΚ

Κυνηγήθηκαν τα δύο νεαρά άτομα που παραβίασαν την δίμετρη συρμάτινη περίφραξη με στόχο να τον πάρουν με το σπιτάκι του, αλλά δίχως αποτέλεσμα
«Υποβάλαμε αίτημα στη νομαρχιακή αυτοδιοίκηση να τοποθετήσουμε κάμερα παρακολούθησης του χώρου και προβολέα», θα πει ο διοικητής Λεωνίδας Καραγκούνης
Προσπάθεια κλοπής του σκύλου της ΕΜΑΚ

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για το πολύτιμο λαμπραντόρ απόκτημα της ΕΜΑΚ, που εκπαιδεύτηκε για να χρησιμοποιηθεί σε αναζητήσεις προσώπων όταν χρειαστεί σε ερείπια ή στην ύπαιθρο και αμέσως μετά την γνωστοποίηση της παρουσίας του, κάποιοι το έβαλαν στο στόχο για να το κλέψουν. Το σκυλί που διαμένει σε κλειδωμένο άνετο σπιτάκι και βγαίνει σε τακτές ώρες από τον εκπαιδευτή του Απόστολο Γκουτζιαμάνη επιχείρησαν να το κλέψουν δύο νεαρά άτομα που η εμφάνισή τους δεν παρέπεμπε σε αλλοδαπούς. Οι δύο νεαροί πήδηξαν τον συρμάτινο φράχτη της περίφραξης όπου βρίσκεται ο «Ρόμπιν» και μάλιστα υπάρχει και από τον ουρανό κάλυψη με σύρμα και επιχειρούσαν να μετακινήσουν το σπίτι του.


Σ΄ εκείνη την φάση αντιλήφθηκε την ύποπτη κίνηση στέλεχος της ΕΜΑΚ που ήταν υπηρεσία κι έσπευσε να τους προσεγγίσει. Στην παρουσία του οι δύο νεαροί υπερπήδησαν τα σύρματα έχοντας σημείο διαφυγής, ενώ ακολούθησε κυνηγητό με αυτοκίνητο, αλλά ήδη είχαν εξαφανιστεί γιατί το πιο πιθανό είναι εκεί κοντά να είχαν συνεργό.

Ζητούν τοποθέτηση κάμερας και φωταγώγηση του χώρου τις νυκτερινές ώρες
Για το συμβάν ενημερώθηκε η ασφάλεια Κομοτηνής που ξεκίνησε έρευνα, ενώ από την πλευρά της υπηρεσίας έγιναν και τα κατάλληλα βήματα όπως θα πει ο διοικητής της ΕΜΑΚ Λεωνίδας Καραγκούνης προς τη νομαρχία, ζητώντας φωταγώγηση του χώρου και την τοποθέτηση κάμερας για την καταγραφή των κινήσεων πέριξ του χώρου.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: